Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ο ΙΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ – ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!


Δημοσιεύθηκε 28 Αυγούστου 2017

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των ιατρών – μελών του, κατέθεσε, ως όφειλε, την Παρασκευή 25 Αυγούστου εγγράφως (αριθμ. πρωτ. ΙΣΑ 21935/25.08.2017 και αριθμ. πρωτ. Γραφείου Υπουργού 3422/25.08.2017) τις προτάσεις του αναφορικά με το Σχεδίου Νόμου «Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας περί Ιατρικών Συλλόγων» στον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό.

Περαιτέρω, την ίδια ως άνω ημέρα, υπέβαλλε στον Δικτυακό Τόπο Διαβουλεύσεων του Υπουργείου Υγείας (http://www.opengov.gr/yyka/?p=2199) τις κατ’ άρθρο παρατηρήσεις του ενώ ακόμα το Νομοσχέδιο ήταν ανοικτό σε σχόλια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από την υποβολή σχολίου σε κάθε άρθρο εμφανιζόταν σημείωση που ανέφερε ότι: «Το Σχόλιο σας θα δημοσιευθεί μόλις ελεγχθεί από το Διαχειριστή». Ενδεικτικά για τα σχόλια που υποβάλλαμε πατήστε ΕΔΩ.

Αίτημα του ΙΣΑ είναι ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας των Ιατρικών Συλλόγων σ ένα πλαίσιο που θα διασφαλίζει τη δημοκρατική εκπροσώπηση και την ισχυροποίηση της φωνής του ιατρικού σώματος.

Κάθε προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας και διασποράς ψευδών ειδήσεων εκθέτει τους εμπνευστές της και είναι ενδεικτική των σκοπών που υπηρετούν.

Εμείς θα δώσουμε μάχη για να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία των Ιατρικών Συλλόγων και την ισχυρή εκπροσώπηση του ιατρικού κόσμου σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Λαθος!!Ουδεποτε ο ΙΣΑ ειχε γνωμονα την προασπιση των συμφεροντων των μελων του .Παντα μεριμνα του ηταν αλλοτρια εργα .Φυσικα για κυρος ας μη συζηταμε καλυτερα .Ν Αγγελοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή