Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΤΗΣ 8/10/2012

Συνάδελφοι μετα την αυθαίρετη και μεμονωμένη παρεμβολή κάποιων μελών της συντονιστικής ομάδας καταλαβαίνετε ότι συγκεκριμένοι κύκλοι και συμφέροντα δεν τολμούν να απεργησουν ούτε για μια εβδομάδα.
Η ΠΕΕΒΙ βρέθηκε σε μια πολυ δύσκολη θέση έχοντας έτοιμους τους συναδέλφους για επίσχεση και ταυτόχρονα προφορικές υποσχέσεις του υπουργού οικονομικών σε τρίτους. Το έκτακτο διοικητικό συμβουλιο που έγινε αποφάσισε να συνεχιστεί η επίσχεση στην επαρχία και να διακοπή στην Αττική Πειραιά και Θεσσαλονίκη λόγω των ειδικών συνθηκών που κάποιοι μας οδήγησαν βιαίως.
Σίγουρα δεν θα έχουμε τα αποτελεσματα που θα θέλαμε και βέβαια η επιτυχία της επισχεσης δεν ειναι πια δεδομένη. Πρέπει όμως συνάδελφοι να δείξουμε ότι δεν συρρομαστε πίσω απο κανένα συμφέρον και τουλάχιστον τώρα να κρατήσουμε μια εβδομάδα μια σκληρή στάση απέναντι σε αυτούς που ούτε να μας μιλήσουν δεν καταδεκτηκαν.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΎΡΙΟ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΡΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΌΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ .

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου