Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αδειάζουν σήμερα τα νοσοκομεία από τις απεργίες!


Στους δρόμους και πάλι γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ για να διαμαρτυρηθούν για τα σκληρά μέτρα στην Υγεία που οδηγούν στην εξαθλίωση τον κλάδο και το δημόσιο σύστημα σε κατάρρευση. 
  
Συγκέντρωση πραγματοποιούν στο Υπουργείο Υγείας σήμερα οι Γιατροί, Νοσηλευτές και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και στο ΕΚΑΒ, με παράλληλη στάση εργασίας. Συνεχίζονται οι επισχέσεις εργασίας σε πολλά νοσοκομεία.
 
Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)  πραγματοποιούν σήμερα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι καθώς και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας.
 
Γι αυτό Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων, οι υπηρεσίες Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας. 
Την  Παρασκευή το μεσημέρι στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Πάτρα διοργανώνεται συλλαλητήριο για την Υγεία από τους εργαζόμενους σε όλους τους υγειονομικούς χώρους της περιοχής. 
 
Το Σάββατο, οι υγειονομικοί διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 18:00 σε συντονισμό, όπως αναφέρουν, με τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους και με σύνθημα «να κρατήσουμε όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας -να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία- κανένας μόνος του στην κρίση».

IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου