Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Παραιτήθηκε από το πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου γιατί το όργανο ασχολήθηκε με «φακελάκια» γιατρό (αποκάλυψη του Patrastimes.gr)


Περίεργες τάσεις και συμπεριφορές έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στον ιατρικό σύλλογο της Πάτρας στο θέμα του καρδιολόγου διευθυντή  στη  μια από τις  δύο καρδιολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας της Πάτρας - ο οποίος  κατηγορείται πως πήρε φακελάκι.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του πειθαρχικού οργάνου στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας, που συζήτησε το θέμα το βράδυ της Δευτέρας, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους περίεργες συμπεριφορές, με αποκορύφωμα την υποβολή παραίτησης  γιατρού μέλους του οργάνου.
Το σκεπτικό της παραίτησης δημιούργησε  απορίες, ερωτήματα και πολλά άλλα,  καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ,αυτή υπεβλήθη γιατί το πειθαρχικό δείχνει ιδιαίτερη σπουδή για την εξέταση της υπόθεσης.
Όπως ανέφερε ο ίδιος « τόσα χρόνια πρώτη φορά βλέπω τόσο ενδιαφέρον για να εξεταστεί η υπόθεση χρηματισμού γιατρού και αυτό με κάνει να βλέπω την ύπαρξη μεθόδευσης»!!!
Ο ίδιος γιατρός μέλος του πειθαρχικού μέχρι χθες  στον ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας, έφτασε στο σημείο να θέσει θέμα και γιατί τα αντίγραφα της υπόθεσης που είχε λάβει το πειθαρχικό από την εισαγγελία δεν ήταν επικυρωμένα!!!
Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί και η στάση συνεργάτη με γνώσεις νομικής στην  6η Υγειονομική Περιφέρεια ο οποίος αρχικά προσπάθησε να πείσει  τους υπευθύνους της ΥΠΕ πως «δεν είναι δική τους δουλειά η υπόθεση του καρδιολόγου» και στη συνέχεια  δεν συμπεριέλαβε στην κλήση για απολογία που έστειλε η συγκεκριμένη υπηρεσία το αιτιολογικό της απόλυσης.
PATRASTIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου