Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Ιατρική κίνηση αλληλεγγύης

Αθήνα 22/10/2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Μετά τους ιατρούς απο τα Θεραπευτήρια του ΙΚΑ, άρχισαν να ειδοποιούνται ότι απολύονται οι πρώτοι γιατροί απο το ΠΕΔΥ πού έχασαν τη δικαστική προστασία, ακολουθώντας τους 3000 που εξαναγκάστηκαν ήδη να παραιτηθούν.

Η ομοφωνία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης γιά μιά εργασιακή σχέση αποκλειστικής απασχόλησης έφερε καρπούς!

Καλούμε τους υπουργούς Υγείας κκ. Βορίδη και Γρηγοράκο να συμφωνήσουν και να δοθεί πολιτική λύση ώστε οι γιατροί που προέρχονται απο το ΙΚΑ και υπηρετούν στο ΕΣΥ και το ΠΕΔΥ να παραμείνουν σε προσωποπαγείς θέσεις διατηρώντας τα ιατρεία τους.

Οι εργασιακές σχέσεις δεν μπορούν να επιλέγονται στο πέρας του εργασιακού βίου!

Καλούμε ΠΙΣ και Ιατρικούς Συλλόγους να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας.

Γιά τη Συντονιστική Ομάδα

Α. Αποστολόπουλος
Ε. Μπιλιράκης
Π. Τρόντζας

3 σχόλια:

  1. Έλα μου όμως, που η αντιπολίτευση έτρεχε στα δικαστήρια για να προστατεύσει τους γιατρούς από τα ιατροφάγα σχέδια της κυβέρνησης την ίδια ώρα, που οι κυβερνητικές παρατάξεις στον ΙΣΑ και στον ΠΙΣ έκλειναν το μάτι στον Άδωνι. Μην αγνοείτε την ιστορία για να δικαιολογήσετε τις μελλοντικές σας επιλογές στο προεδρείο του ΙΣΑ. Την ιστορία την γνωρίζουν όλοι οι γιατροί και θα σας κρίνουν πολύ αυστηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ Κ.κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ Ο,ΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ PART TIME ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΔΗΛ.ΑΔΗ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ,ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ...??? AΡΑΓΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.....Ή ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 3000-4000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ,ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ 2500 ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή