Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση των Προέδρων ΠΙΣ και ΕΟΠΥΥ

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. κ. Μιχάλης Βλασταράκος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντό, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ κ. Α. Βοζίκη και υπηρεσιακών παραγόντων. 


Στόχος της συνάντησης ήταν να γίνει μία πρώτη ενημέρωση μεταξύ των δύο μερών σχετικά με το πλαίσιο της συζήτησης για την κατάρτιση και την εφαρμογή των νέων συμβάσεων για τις ιατρικές επισκέψεις και τις διαγνωστικές πράξεις από το 2015. 

Προσδιορίσθηκε συνάντηση Επιτροπής του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης για την Παρασκευή 31.10.2014, προκειμένου με χρονικό ορίζοντα το τέλος του Νοεμβρίου, να αποφασιστούν και να σχεδιασθούν οι νέες συμβάσεις.

2 σχόλια:

  1. ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ .ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟ- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Κοι νεοεκλεγεντες του Π.Ι.Σ.ΜΗ ΔΕΧΘΗΤΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι συναντηθηκατε για να συνεννοηθείτε πότε θα συναντηθητε......Ειμαστε μια ωραία παρέα και αλληλοεξευτελιζομαστε....
    Μικροβιολογος απο Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή