Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για προσλήψεις στον χώρο της υγείαςΤρία νέα προγράμματα απασχόλησης θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ εντός των επόμενων ημερών. Το πρώτο αφορά την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων, το δεύτερο απασχόληση στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων, ενώ το τρίτο πρόσληψη ανέργων στον τομέα της υγείας.

Οnmed.gr

Το πρόγραμμα που αφορά την υγεία αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος πρόκειται να στελεχωθούν δημόσιες μονάδες υγείας σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα αφορά 1.135 θέσεις απασχόλησης, θέσεις υπολειπόμενες από πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσε 4.000 θέσεις εργασίας. Πρόκειται για νοσηλευτικό, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό που θα στελεχώσει αυτές τις μονάδες και «αφορά 12μηνη πρόσληψη με αποδοχές τους εισαγωγικού κλιμακίου του δημόσιου τομέα της υγείας». Το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και τα άλλα δύο, αναμένεται να ξεκινήσει μετά την 21 Ιουλίου, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του ΑΣΕΠ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου