Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΠΟΣΚΕ: Ζητούμε άμεσα απόσυρση της από 8/5/19 ανακοίνωσής σας για στοιχεία που αφορούν εργαστήρια και ενημέρωσή μας για την σκοπιμότητα της επιστολής σας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ(ΠΟΣΚΕ)
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ 16346
ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854
Email: poske2013@gmail.com
Δνση Επικοινωνίας : Χαρ. Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

 Αθήνα 13/5/2019
Προς
1.Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΟΠΠΥ κ. Πλαγιαννάκο
2.Γενικο Διευθυντή κ. Αγγούρη
3.Διευθυντη Στρατηγικού σχεδιασμού κ. Ρηγάτο Φάνη
Κοινοποίηση: 
1.ΠΙΣ
2.Ιατρικους Συλλόγους

ΘΕΜΑ: Ζητούμε άμεσα απόσυρση της από 8/5/19 ανακοίνωσής σας για στοιχεία που αφορούν εργαστήρια και ενημέρωσή μας για την σκοπιμότητα της επιστολής σας. 

Αρμόδιοι είναι οι Ιατρικοί Σύλλογοι

Αξιότιμοι κύριοι
Ενημερωθήκαμε από τα μέλη μας για την ανακοίνωσή σας υπ’ αριθμόν 8/5/19 με Θέμα: 
«Σχετικά με οδηγίες για ενημέρωση εφαρμογής edapy ανοικτής περίθαλψης»,
που αφορά την αποστολή στοιχείων επιστημονικά υπευθύνων ,εργαζομένων αλλά και μηχανημάτων που διαθέτουν με πλήρη στοιχεία (serial number κλπ).
Δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα της ανακοίνωσής σας δεδομένου ότι όλα αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στην αδειοδοτούσα αρχή που δίνει την βεβαίωση λειτουργίας που είναι οι κατά τόπους Ιατρικοί Σύλλογοι που είναι ΝΠΔΔ. Για όποια πληροφορία ενδεχομένως θέλετε μπορείτε να την ζητήσετε από τους αρμόδιους Ιατρικούς Συλλόγους που έχουν την ευθύνη της αδειοδότησης σύμφωνα με τον νόμο.

Κατόπιν των ανωτέρω ζητούμε να αποσύρετε άμεσα την ανωτέρω ανακοίνωσή σας και να μας ενημερώσετε για την σκοπιμότητα της επιστολής σας.

Συνημμένο: Ανακοίνωση ΕΟΠΠΥ

Μετά τιμής, 

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας 

Φ.Ν.Πατσουράκος      Αναστάσιος Δ. Τσάτσος

2 σχόλια:

  1. Ξανθοκηφηνας: η σκοπιμότητα είναι ότι θέλουμε να κάνουμε κοινωνική πολιτική με ......τα λεφτά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετα ...η υπομονη εχει τα ορια της με τους τραμπουκισμους του καθε τυχαρπαστου που θελει να βαλει ταξη στην υγεια .....ας πιασουν αυτους που εκαναν παρτυ τα προηγουμενα χρονια με τα λεφτα του κοσμακη αν μπορουν!!!! Δεν φταιμε εμεις αν ο καθε υπουργος ειναι παντελως ασχετος και δεν μπορει να διαχειριστει ουτε περιπτερο . Αν θελουν να κανουν περικοπες ας βαλουν πλαφον σε καθε ασφαλισμενο ωστε να αναλλαβουν το κοστος !!!! και οχι να μας ζητουν πισω το 40% των εισπραξεων μας ....εχουμε εργαζομενους , μηχανηματα που θελουν συντηρηση φορους κλπ. ΗΜΑΡΤΟΝ πια εχουμε φτασει στο εσχατο σημειο να κλεισουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή