Τρίτη 14 Μαΐου 2019

«Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.)».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


Αθήνα, 13 / 05 / 2019 - Αρ. Πρωτ.: Α1β/Γ.Π. 33401

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.)».

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 2 του ν. 1278/1982 «Για σύσταση Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας» (ΦΕΚ Α΄ 105), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 164 του ν. 4600/2019 «Εκσυγχρονισμός και Αναμόρφωση Θεσμικού Πλαισίου Ιδιωτικών Κλινικών, Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών και λοιπές διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 43).


2. Το άρθρο 3 του ν. 1278/1982 «Για σύσταση Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας» (ΦΕΚ Α΄ 105), όπως ισχύει.

3. Τα άρθρα 13, 14 και 15 του ν. 2690/1999 «Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α΄ 45), όπως ισχύουν.

4. Το π.δ. 121/2017 «Οργανισμός του Υπουργείου Υγείας» (ΦΕΚ Α΄ 148), όπως ισχύει.

5. Το π.δ. 73/2015 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (ΦΕΚ Α΄ 116).

6. Την υπ’ αριθμ. πρωτ. Α1α/89772/07.12.2016 Κοινή Απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υγείας, με θέμα «Διορισμός Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Υγείας» (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 685).

7. Την υπ’ αριθμ. πρωτ. Α1β/Γ.Π.οικ.3899/19.01.2017 Απόφαση, με θέμα «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και του δικαιώματος υπογραφής εγγράφων «Με εντολή Υπουργού» στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας» (ΦΕΚ Β΄ 94, ΑΔΑ:6ΠΓΤ465ΦΥΟ-ΣΨΕ) όπως συμπληρώθηκε με την υπ’ αριθμ. πρωτ. Α1β/Γ.Π.οικ.40077/26.05.2017 Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 1883, ΑΔΑ:ΩΠΑΕ465ΦΥΟ-ΓΣΘ) και τροποποιήθηκε με τις υπ’ αριθμ. πρωτ. Α1β/Γ.Π.οικ. 65091/25.08.2017 (ΦΕΚ Β΄ 2993, ΑΔΑ:6ΓΝ0465ΦΥΟ-Ε3Η) και Α1β/Γ.Π.οικ. 88162/28.11.2017 (ΦΕΚ Β΄ 4234, ΑΔΑ: Ω0Ε8465ΦΥΟ-ΥΜΡ) Αποφάσεις.

8. Τη σχετική αλληλογραφία με τους κατά νόμο προβλεπόμενους Φορείς για την υπόδειξη των εκπροσώπων τους.

9. Τα από 09.05.2019 Πρακτικά για την ανάδειξη με κλήρωση των προβλεπομένων στις περιπτώσεις θ), ι) και κε) της παραγράφου 1 του άρθρου 164 του ν. 4600/2019 εκπροσώπων.

10. Το από 20.03.2019 Ενημερωτικό Σημείωμα προς το Γραφείο Υπουργού Υγείας, με το οποίο ζητείται η υπόδειξη των μελών που ορίζονται στο εν θέματι αναφερόμενο Κεντρικό Συμβούλιο και την από 10.04.2019 σχετική απάντηση του Υπουργού Υγείας.

11. Το γεγονός ότι εκκρεμεί η συγκρότηση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.) και ως εκ τούτου ο ορισμός των εκπροσώπων βασίζεται στην προηγούμενη απόφαση συγκρότησης του ΚΕ.Σ.Υ.

12. Το γεγονός ότι δεν έχει συγκροτηθεί το Συντονιστικό Όργανο των Περιφερειακών Διοικήσεων Τομέων Ψυχικής Υγείας (Πε.Δι.Το.Ψ.Υ.).

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Συγκροτούμε Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) και ορίζουμε τα μέλη αυτού ως ακολούθως:

1. ΠΑΓΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑ, Παθολόγος, με αναπληρώτρια την ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, Γενική Ιατρό, ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

2. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Χειρουργός, με αναπληρωτή τον ΨΑΛΤΑΚΟ ΜΙΧΑΗΛ, Ακτινολόγο, ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

3. ΡΕΤΖΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), με αναπληρωτή τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Γενικό Γραμματέα της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., ως εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.).

4. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο.), με αναπληρωτή τον ΥΦΑΝΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Μέλος Δ.Σ. της Ε.Ο.Ο. και Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, ως εκπρόσωποι της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο.).

5. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Α΄ Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), με αναπληρωτή τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, Ταμία του Π.Φ.Σ., ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.).

6. ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.), με αναπληρωτή τον ΔΑΓΛΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, Γενικό Γραμματέα της Ε.Ν.Ε., ως εκπρόσωποι της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε.).

7. ΔΟΥΒΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, του κλάδου ΤΕ (Επιτήρησης Λοιμώξεων), Νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π. ΚΑΙ Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» , με αναπληρώτρια την ΣΑΛΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, του κλάδου ΤΕ, Τομεάρχη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», ως εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.).

8. ΓΚΡΟΖΟΥ ΑΝΝΑ, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επισκεπτών - Επισκεπτριών Υγείας (Π.Σ.Ε.Υ.), με αναπληρώτρια την ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Ταμία του Π.Σ.Ε.Υ., ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Επισκεπτών - Επισκεπτριών Υγείας (Π.Σ.Ε.Υ.).

9. ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.), με αναπληρωτή τον ΚΟΥΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, Γενικό Γραμματέα του Π.Σ.Φ., ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.).

10. ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ), Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Μαιευτικής ΠΑΔΑ, με αναπληρωτή τον ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, Αντιπρόεδρο του ΣΕΜΜΑ, Μαιευτή-Msc στην παθολογία της κύησης, ως εκπρόσωποι των Συλλόγων Μαιών-Μαιευτών.

11. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Υπεύθυνη Εργαστηρίου Γενετικής, Κέντρο Αναφοράς και Πρόληψης Θαλασσαιμιών και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, με αναπληρώτρια την ΠΛΑΤΩΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, Φυσικό Ιατρικής-Ακτινοφυσικής, ως εκπρόσωποι των Πανελλήνιων Ενώσεων Χημικών, Βιοχημικών, Βιολόγων, Ακτινοφυσικών και Τεχνολόγων Εργαστηρίων.

12. ΜΑΛΕΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), με αναπληρωτή τον ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑ, Β΄ Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Φ., ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

13. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αιματολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», με αναπληρώτρια την ΨΗΜΜΕΝΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.).

14. ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΧΑΡΙΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), με αναπληρωτή τον ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Ε.ΚΕ.Α., ως εκπρόσωποι του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).

15. ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), με αναπληρωτή τον ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Μέλος Δ.Σ. του Ε.Ο.Δ.Υ., ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

16. ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.Ν.Α.), με αναπληρωτή τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟ, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.Ν.Α., Ψυχίατρο, ως εκπρόσωποι του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.Ν.Α.).

17. ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., Ιατρό-Πνευμονολόγο, ως εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

18. ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗ, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

19. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια την ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ιατρών, Λοιπών Επιστημόνων και Επαγγελματιών Υγείας.

20. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, με αναπληρωτή τον ΤΣΙΓΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).

21. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας, με αναπληρωτή τον ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχο Αμαρουσίου, ως εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.).

22. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), με αναπληρωτή τον ΣΦΗΚΑΚΗ ΠΕΤΡΟ, Καθηγητή Παθολογίας-Ρευματολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), ως εκπρόσωποι των Σχολών Επιστημών Υγείας των Α.Ε.Ι.

23. ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής του Τομέα Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Υγιεινής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.), με αναπληρώτρια την ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Καθηγήτρια του Τομέα Δημόσιας και Διοικητικής Υγιεινής της Ε.Σ.Δ.Υ., ως εκπρόσωποι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.).

24. ΚΑΤΣΙΜΑΓΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πλοίαρχος (ΥΙ) ΠΝ του ΝΝΑ, με αναπληρωτή τον ΠΕΤΡΙΚΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Αντισμήναρχο (ΥΙ) του 251 ΓΝΑ, αμφότεροι Αξιωματικοί Υγειονομικού Ιατροί, ως εκπρόσωποι των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων.

25. ΒΟΓΙΑΤΖΗ-ΜΠΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου «ΕΛΠΙΖΩ», με αναπληρώτρια την ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Πρόεδρο του Σωματείου Ασθενών «‘95’ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ», ως εκπρόσωποι των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Συλλόγων και Ενώσεων Ασθενών.

26. ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Καθηγητής Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, με αναπληρωτή τον ΥΦΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, Διευθυντή Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

27. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΗΛΙΑΝΑ, Καθηγήτρια Βιοπαθολογίας-Ανοσολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), με αναπληρωτή τον ΣΦΟΝΤΟΥΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Διευθυντή Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

28. ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», με αναπληρωτή τον ΛΕΙΒΑΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Διευθυντή Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ».

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.), οι οποίοι προΐστανται αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις της περίπτωσης β) της παραγράφου 3 του άρθρου 2 του ν.1278/1982 (Α΄ 105), όπως ισχύουν, είναι ιατροί μέλη Δ.Ε.Π. ή ιατροί Ε.Σ.Υ. με βαθμό Διευθυντή, εγνωσμένου επιστημονικού κύρους, με εμπειρία συμμετοχής σε εθνικά ή ευρωπαϊκά όργανα ή επιτροπές με αντικείμενο τις πολιτικές υγείας και κοινωνική δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος, ο οποίος αναπληρώνει τον Πρόεδρο στα καθήκοντά του σε περίπτωση που ο τελευταίος απουσιάζει ή κωλύεται, εκλέγονται από την Ολομέλεια του ΚΕ.Σ.Υ., με μυστική ψηφοφορία, μετά από πρόταση του Υπουργού Υγείας, μεταξύ των ιατρών-μελών του ΚΕ.Σ.Υ. Τα ίδια πρόσωπα δεν μπορούν να επανεκλεγούν στη θέση του Προέδρου ή/και του Αντιπροέδρου για περισσότερο από δύο συνεχόμενες θητείες.

Το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) ασκεί τις αρμοδιότητες που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 1278/1982 (ΦΕΚ Α΄ 105), όπως ισχύουν.

Η θητεία των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) είναι τριετής, αρχομένη από την υπογραφή της παρούσας.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Α. ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΕ.Σ.Υ.)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 8

Τ.Κ. 104 33, ΑΘΗΝΑ

Β. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤ’ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΗ )

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Π.Ι.Σ.)

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 3 ΚΑΙ ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ

Τ.Κ. 10675, ΑΘΗΝΑ

2. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.)

ΛΑΜΙΑΣ 2, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Τ.Κ. 11523, ΑΘΗΝΑ

3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Ο.Ο.)

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 38

Τ.Κ. 10678, ΑΘΗΝΑ

4. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. (Π.Φ.Σ.)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 134 ΚΑΙ ΑΓΑΘΗΜΕΡΟΥ

Τ.Κ. 11854, ΑΘΗΝΑ

5. ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ν.Ε.)

ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 47

Τ.Κ. 10676, ΑΘΗΝΑ

6. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22

Τ.Κ. 104 33, ΑΘΗΝΑ

[8]

7. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Σ.Ε.Υ.)-Ν.Π.Δ.Δ.

ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 15

Τ.Κ. 10561, ΑΘΗΝΑ

8. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (Π.Σ.Φ.)

Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 34

Τ.Κ. 11473, ΑΘΗΝΑ

9. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΑΙΩΝ-ΜΑΙΕΥΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΕΜΜΑ)

ΑΡ. ΠΑΠΠΑ 2

Τ.Κ. 115 21, ΑΘΗΝΑ

10. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΕΒΡΟΥ 94-96, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Τ.Κ. 11527, ΑΘΗΝΑ

11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (Ε.Ο.Φ.)

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 284

Τ.Κ. 15562, ΧΟΛΑΡΓΟΣ

12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ (Ε.Ο.Μ)

ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 5

Τ.Κ. 11521, ΑΘΗΝΑ

13. ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (Ε.ΚΕ.Α.)

ΟΛ. ΧΡ. ΜΑΝΤΙΚΑ 7

Τ.Κ. 13677, ΑΘΗΝΑ

14. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Ο.Δ.Υ.)

ΑΓΡΑΦΩΝ 3-5

Τ.Κ. 15123, ΜΑΡΟΥΣΙ

15. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Ο.ΚΑ.ΝΑ.)

ΑΒΕΡΩΦ 21

Τ.Κ. 104 33, ΑΘΗΝΑ

16. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.)

ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 12

Τ.Κ. 15123, ΜΑΡΟΥΣΙ

[9]

17. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΗΠΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ΥΠΟΨΗ Κ. ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 213Β, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Τ.Κ. 11523, ΑΘΗΝΑ

18. ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.Π.Ε.)

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15

Τ.Κ. 11526, ΑΘΗΝΑ

19. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Ε.Δ.Ε.)

ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 8 ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 65

Τ.Κ. 10678, ΑΘΗΝΑ

20. ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ Α.Ε.Ι.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 30

Τ.Κ. 10679, ΑΘΗΝΑ

21. ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Σ.Δ.Υ.)

Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 196

Τ.Κ. 11521, ΑΘΗΝΑ

22. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (Γ.Ε.ΕΘ.Α.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ 2Ο (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ)

Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 229

Τ.Κ. 15561, ΧΟΛΑΡΓΟΣ

23. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ ΕΛΠΙΖΩ

ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ 17, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΚΑΠΕΛΑ

Τ.Κ. 82100, ΧΙΟΣ

24. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ «΄95΄ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ»

ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ ΑΡ. 19Α ,

Τ.Κ. 10556, ΑΘΗΝΑ

25. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 45-47,

Τ.Κ. 10676, ΑΘΗΝΑ

[10]

26. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ 1,

Τ.Κ. 15126, ΜΑΡΟΥΣΙ

27. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ε.Κ.Π.Α.»

ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 75,

Τ.Κ. 11527, ΓΟΥΔΙ

Γ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ :

α. (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

1. Γραφείο Υπουργού Υγείας

2. Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

3. Γραφείο Γενικού Γραμματέα

4. Γραφείο Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης

Διοικητικών Υπηρεσιών και Τεχνικής Υποστήριξης

β. (μέσω Τμήματος Γραμματείας)

1. Γραφείο Υπουργού Υγείας,

Υπόψη κας Ξανθής Παπαδοπούλου

2. Γραφείο Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας,

Υπόψη κας Παρασκευής Θεοφίλου

3. Γραφείο Προϊσταμένης Διεύθυνσης Ιατρών, Λοιπών Επιστημόνων και Επαγγελματιών Υγείας,

Υπόψη κας Αναστασίας Δανιηλίδου

4. Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης

-Τμήμα Σύστασης και Συγκρότησης Συλλογικών Οργάνων (8)

1 σχόλιο:

  1. Οι ενστάσεις κατά του κύρους των εκλογών του ΠΙΣ εξαργυρώνονται σιγά - σιγά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή