Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Εκστρατεία για την εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία του διαβήτη

Συντάκτης: Virus

Στήριξη προσφέρει η Sanofi Ελλάδας στη εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία του διαβήτη με την καμπάνια «Diabetes. Your Type» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 2019.

Δεδομένου ότι ο διαβήτης έχει « αγγίξει» περίπου 1 εκατομμύριο στην Ελλάδα, πραγματοποιείται η εκστρατεία ενημέρωσης «Diabetes. Your Type», η οποίσ αναδεικνύει τις πολλαπλές ανάγκες των ατόμων με διαβήτη.

Η προσπάθεια είναι εναρμονισμένη στις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες των ειδικών για τον διαβήτη, οι οποίες συστήνουν πιο εξατομικευμένες θεραπευτικές λύσεις.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2019, η Sanofi Ελλάδας προωθεί μία περισσότερο εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία της νόσου με την παγκόσμια καμπάνια «Diabetes. Your Type». Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των ατόμων με διαβήτη.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας παρουσιάζονται αληθινές ιστορίες ανθρώπων από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ζουν με διαβήτη και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χάρη σε εξατομικευμένες λύσεις υγείας που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και τις ατομικές ανάγκες τους.

Η εκστρατεία εστιάζει στην μοναδικότητα κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψιν ότι κάθε άνθρωπος με διαβήτη είναι μοναδικός, με τον δικό του τρόπο ζωής, τις δικές του συνήθειες, τη δική του γενική κατάσταση υγείας που καθιστά τις ανάγκες διαχείρισης της νόσου συγκεκριμένες για τον καθένα.

Κάθε άτομο χρειάζεται έναν μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης, παρακολούθησης και υποστήριξης, παράλληλα με διαφορετικές θεραπείες, για την καλύτερη διαχείριση της υγείας.

Για τους σκοπούς της καμπάνιας χρησιμοποιούνται ενημερωτικά βίντεο με ιστορίες ασθενών από όλο τον κόσμο που θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα προβληθούν σε επιλεγμένους κινηματογράφους (το υλικό της καμπάνιας είναι διαθέσιμο στο www.sanofi.gr).

Η ενασχόληση με τη διαχείριση των αυξομειώσεων του σακχάρου στο αίμα τους και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας τους, είναι καθημερινή για τα άτομα που ζουν με διαβήτη.

«Ο διαβήτης είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα δημόσιας υγείας. Αποτελεί μία χρόνια νόσο που πλήττει εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, κάθε άτομο που ζει με διαβήτη είναι μοναδικό» ανέφερε ο General Manager Primary Care GBU South Cluster, Benoit Martineau.

«Στόχος μας είναι να φέρουμε σε επαφή όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ώστε να επιτευχθεί μία πιο εξατομικευμένη φροντίδα για τον καθένα. Η εκστρατεία “Diabetes. Your Type” προσφέρει στα άτομα με διαβήτη το βήμα για να μοιραστούν τις προσωπικές ιστορίες τους, προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι αποτελούμε μέρος αυτής της αλλαγής» επεσήμανε ο κ. Martineau.

Με στόχο την διαχείριση του διαβήτη, η Sanofi αξιοποιεί την κληρονομιά με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στη θεραπεία του διαβήτη και προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων, που καλύπτουν το φάσμα των καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, της πρόσβασης, της υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αλλά και της ανάπτυξης εφαρμογών και διασυνδεδεμένων συσκευών, όπως πένες και αντλίες ινσουλίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου