Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Διοικητές Νοσοκομείων: Αθόρυβες διορθώσεις της τελευταίας στιγμής! Ποιοι δεν θα διορισθούν

 
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αλλαγές σε πρόσωπα που ενώ είχαν ανακοινωθεί ότι θα αναλάβουν θέση ως Διοικητές Νοσοκομείων, αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Ειδικότερα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τους διορισμούς των γαλάζιων παιδιών, αλλά και του ηλικιωμένου στην Καρδίτσα καθώς και διαφόρων άλλων προσώπων που δεν φαίνεται να έχουν σχέση με τον τομέα της Υγείας, αναμένεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: «Διοικητές Νοσοκομείων: Αναζητούνται κι άλλες αστοχίες! Όλο το παρασκήνιο και οι πιέσεις»

Ήδη όπως τονίζουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές του HealthReport.gr, έχει ξεκινήσει ο επανέλεγχος.
Φύλλο και φτερό τα βιογραφικά

Συγκεκριμένα τα τελευταία 24ωρα στο υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει ο επανέλεγχος των βιογραφικών που είχαν καταθέσει οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων , καθώς μέχρι σήμερα δεν είχαν ελεγχθεί καν τα πτυχία τους και αν αυτά ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους σπουδές.

Άλλωστε οι ανακοινώσεις με τα ονόματα έγιναν με βάση τα βιογραφικά που οι ίδιοι είχαν δηλώσει χωρίς ακόμη να είναι γνωστό εάν τα πτυχία τους είναι αληθινά ή πλαστά.

Ταυτόχρονα οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι τώρα ξεκινά και ο έλεγχος του μητρώου τους, ενώ όποιος βρεθεί να έχει μπελάδες με τη Δικαιοσύνη, το όνομά του θα αφαιρεθεί από την λίστα.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να αφαιρεθούν και ονόματα που έχουν προκαλέσει σάλο με τον διορισμό τους αλλά …αθόρυβα, διευκρινίζουν οι πηγές του HealthReport.gr.

Οι εντολές πάντως για ξεκαθάρισμα της λίστας έχουν δοθεί …άνωθεν, διαβεβαιώνουν οι ίδιοι πληροφοριοδότες.

Γι αυτό άλλωστε δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα ΦΕΚ με τον διορισμό των Διοικητών Νοσοκομείων, ενώ πρώτα αναμένεται να δημοσιευθούν μόνο αυτά με τους «σίγουρους» που θα είναι κυρίως για μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας.

3 σχόλια:

  1. Γι να δουμε! Τι θα δουμε! Οντως ξεψυριρισμα η πανω πανω οτι βλεπει η πεθερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν τα ΦΕΚ περιμένουμε να δημοσιευθούν τα βιογραφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλωστε οι ανακοινώσεις με τα ονόματα έγιναν με βάση τα βιογραφικά που οι ίδιοι είχαν δηλώσει χωρίς ακόμη να είναι γνωστό εάν τα πτυχία τους είναι αληθινά ή πλαστά.
    Μου θυμίζει το Μπαταχτσίμη!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή