Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ: λειτουργία νέου Data Center


Αποτέλεσμα εικόνας για eopyy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι o Ε.Ο.Π.Υ.Υ έχει δρομολογήσει τη θέση σε παραγωγική λειτουργία του νέου Data Center. Το νέο υπερσύγχρονο και ανεξάρτητο Data Center του ΕΟΠΥΥ, πολλαπλασιάζει τις δυνατότητές του, παρέχοντας πλήρη ανεξάρτητη λειτουργία από τις παλαιές υποδομές του ΕΦΚΑ, στις οποίες φιλοξενείται μέχρι και σήμερα. Θα προσφέρει υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες τόσο ως προς τους δικαιούχους του, όσο και ως προς τους συμβεβλημένους παρόχους του, αποκτώντας παράλληλα ευελιξία και δυνατότητα ανάπτυξης νέων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, με το νέο Data Center, αυξάνεται κατά έξι (6) φορές η υπολογιστική ισχύ και κατά τέσσερις (4) φορές η ταχύτητα πρόσβασης στο λογισμικό εφαρμογών σε σχέση με τις υφιστάμενες υποδομές. Σε ημερήσια βάση, συνδέονται 60.000 απομακρυσμένοι χρήστες (πάροχοι του ΕΟΠΥΥ), 100.000 ασφαλισμένοι που αναζητούν ηλεκτρονικά πληροφορίες σχετικά με τον Οργανισμό και 1.300 υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ.


Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες, για το χρονικό διάστημα από 13-12-2019 ημέρα Παρασκευή έως και 15-12-2019 ημέρα Κυριακή, δεν θα λειτουργούν ηλεκτρονικές εφαρμογές του ΕΟΠΥΥ.

Στις 16-12-2019 ημέρα Δευτέρα όλες οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του ΕΟΠΥΥ, θα επαναλειτουργούν πλήρως και αδιαλείπτως

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΓΟΡΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΑΓΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Το κλείσιμο των ραντεβού ηλεκτρονικά στα δημόσια νοσοκομεία (εκτός των πενταψηφιων τηλεφωνικών αριθμών) θα περιλαμβάνεται στην νέα πλατφόρμα? Θα πρέπει να ενταχθούν όλα τα δημόσια νοσοκομεία στο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή