Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ για τους οικογενειακούς ιατρούς



ΔΙΟΙΚΗΣΗ Μαρούσι, 02/10/2020 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ

Οι συμβάσεις των οικογενειακών ιατρών που έληξαν στις 30-09-2020 με επικείμενη νομοθετική ρύθμιση θα παραταθούν έως τις 15-10-2020. Πέραν της ημερομηνίας αυτής προγραμματίζεται η σύναψη συμβάσεων με διαφορετικό τρόπο αποζημίωσης.

3 σχόλια:

  1. Σε 10 ημέρες θα έχουν έτοιμες τις συμβάσεις (προκήρυξη-υπογραφή κλπ) έτσι ώστε στις 16/10/20 να βρίσκονται στίς θέσεις του οι Παθολόγοι και οι Παιδίατροι,η ραχοκοκαλιά της ΠΦΥ,και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας????? Σε κάθε περίπτωση δεν θα έπρεπε να ξέρουμε τις προθέσεις του ΕΟΠΥΥ για το τι θα περιέχει η νέα σύμβαση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους γιατρούς που προσφέρθηκαν να υπηρετήσουν τον θεσμό στις δύσκολες εποχές ,δεν τους εγκαταλείπουν στη τύχη τους. Αλλά παίρνουν μέτρα που να εξυπηρετούν και τους ασφαλισμένους και τους γιατρούς .αυτό θα γίνει όταν υποχρεωθούν όλοι οι ασφαλισμένοι να ΔΗΛΩΣΟΥΝ οικογενειακό ιατρό ,ώστε και οι ιατροί να αμείβονται ικανοποιητικά και ο κόσμος να εξυπηρετείται ,και μάλιστα να έχει το δικαίωμα ο κάθε ασφαλισμένος ανά τρίμηνο να αλλάζει γιατρό αν δεν εξυπηρετείται. Με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το σύστημα δεν προχωρεί, θα γίνεται εκμετάλλευση από πολλούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχουμε σταλινικη δημοκρατια συναδελφε ,για να υποχρεωσουμε τους πολιτες να αφησουν τους γιατρους που εμπιστευονται και να δηλωσουν αλλους ,με τουριστικου τυπου εκπαιδευση και μεγαλη εμπειρι μονο στη συνταγογραφηση.

      Διαγραφή