Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τζανακόπουλος: Η Γεροβασίλη παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ



«Είναι καλή γιατρός και δεν παρέχει υπηρεσίες προς το δημόσιο»

Newsbeast.gr

Την αισιοδοξία της κυβέρνησης ότι όπως διαμορφώνεται σήμερα η κατάσταση έχει βάσιμους λόγους να θεωρεί ότι εντός του Ιανουαρίου η αξιολόγηση θα μπορέσει να κλείσει, και μάλιστα χωρίς νέα μέτρα, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο περικοπών συντάξεων. Διαβεβαίωσε εξάλλου ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για την Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «είναι γνωστό για τον τρόπο με τον οποίο κάνει δημοσιογραφία». Είπε ότι η κ. Γεροβασίλη είναι γιατρός, και μάλιστα καλή γιατρός, δεν παρέχει υπηρεσίες προς το δημόσιο, πράγμα το οποίο απαγορεύεται από το άρθρο 57 του Συντάγματος, αντίθετα παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ και ότι δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη βουλευτική ιδιότητα της.

3 σχόλια:

  1. Ενταξει, μονο που το 80% των εξοδων του ΕΟΠΥΥ και των ταμειων επιδοτουνται απο τον προυπολογισμο του δημοσιου και απο χρηματα των δανειστων μας.Αν θελουμε να παιξουμε τις κουμπαρες μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω τι υποστηρίζουν οι Συριζαίοι.

    Εφόσον ΥΠΕΓΡΑΨΕ σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ (Δημόσιο) και έλαβε κι έχει να λαβαίνει ΧΡΗΜΑΤΑ από το Δημόσιο. ΑΡΑ ΠΑΡΕΧΕΙ υπηρεσίες προς το δημόσιο.

    Με τη συριζαική λογική ΟΛΟΙ που αναλαμβάνουν ένα δημόσιο έργο π.χ. την κατασκευή μιας γέφυρας θα μπορούσαν να πούνε ότι δεν είναι έργο για το δημόσιο αλλά για τους ...ανθρώπους που περνάνε από πάνω της.

    Να παραιτηθεί αμέσως και να επιστρέψει τις βουλευτικές αποζημιώσεις που έλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δε με απατά η μνήμη μου όλοι οι γιατροί που εξυπηρετούμε με ταμεία όταν είχε γίνει απογραφη των δημοσίων υπαλλήλων μας είχαν βάλει να δηλώσουμε τα στοιχεία μας. Δυο μέτρα και δυο σταθμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή