Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΕΦΚΑ: Παράταση στην καταβολή των εισφορών Ιανουαρίου έως τον Μάρτιο

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στόχος είναι να διευκολυνθούν όλοι οι εργοδότες που απασχολούν μισθωτούς ασφαλισμένους, να εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους για την υποβολή της ΑΠΔ, μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2017.

Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής εισφορών Ιανουαρίου 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων (αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών), έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Επίσης, παράταση δίνεται στην προθεσμία υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) και καταβολής εισφορών μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2017, έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), στόχος είναι να διευκολυνθούν όλοι οι εργοδότες που απασχολούν μισθωτούς ασφαλισμένους, να εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους για την υποβολή της ΑΠΔ, μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2017, λόγω ένταξης στον ΕΦΚΑ νέων κατηγοριών μισθωτών.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2117 ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΠΡΙΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΤΕ.Π.Χ ΙΔΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?Η ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ Η ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή