Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Eξώδικη διαμαρτυρία με δήλωση ρητής επιφύλαξης κατά των σημειωμάτων ΕΦΚΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ θα προβεί σε εξώδικη δήλωση κατά του ΕΦΚΑ με τη ρητή δήλωση επιφύλαξης κατά των ατομικών σημειωμάτων ΕΦΚΑ, ώστε να επιδοθεί αρμοδίως με δικαστικό κλητήρα, στις αρχές του επόμενου μήνα. Η δήλωση επιφύλαξης δε μας απαλλάσσει από την υποχρέωση πληρωμής των εισφορών. Δεν υπάρχει πρόβλημα για όσους ήδη έχουν πληρώσει την πρώτη δόση ΕΦΚΑ, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στην δήλωση επιφύλαξης.

Παρακαλούνται τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2017, όπως αποστείλουν υπογεγραμμένη και σφραγισμένη την εξουσιοδότηση προς την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ αποκλειστικά στο mail eni.eopyy@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, ώστε να συμπεριληφθούν ονομαστικά στο κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας. Όσα μέλη δεν έχουν ανανεώσει την συνδρομή για το 2017, παρακαλούνται να αποστέλλουν μαζί ΚΑΙ το καταθετήριο στην τράπεζα Πειραιώς. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εγγραφούν τώρα στην Ένωση, ας αποστείλουν και την αίτηση εγγραφής μαζί με τα παραπάνω, και θα συμπεριληφθούν κανονικά. Για όποια απορία θα επικοινωνείτε στην γραμματεια της Ενωσης (τηλ 2610639539).

Καμία χρέωση δικαστικών εξόδων δε θα βαρύνει τους συμμετέχοντες.

Η Ένωση στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τα μέλη της και θα συνεχίσει να το κάνει με κάθε ευκαιρία.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το ΔΣ της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ

Η Πρόεδρος           Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου Χρήστος Παπασιδέρης

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ.ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΒΙΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή