Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ: "Οι ιατρικοί σύλλογοι να προστατεύσουν το κύρος της ιατρική- Στην Πάτρα ζητούσαν οφθαλμολογικό έγχυμα σε μαιευτήριο"

Δηλώσεις του Τάκη Γεωργακόπουλου - thebest.gr

Τις τακτικές που χρησιμοποιούν ιδιώτες γιατροί, «κλινικάρχες» αλλά ιδιοκτήτες εργαστηρίων οι οποίοι αποδεικνύεται ότι προβαίνουν ταυτόχρονα σε συνταγογραφήσεις στις, πάνω από μια, δομές που λειτουργούν, καυτηρίασε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο Αχαιός αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Τάκης Γεωργακόπουλος. Παράλληλα ο κ. Γεωργακόπουλος αποκάλυψε ότι ο ΕΟΠΥΥ της Πάτρας έγινε αποδέκτης αιτήματος προκειμένου να χορηγηθεί φάρμακο ενδοφλέβιας έγχυση για παθήσεις του ματιού σε… μαιευτήριο της πόλης.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ επεσήμανε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι υπάρχει μια μνημονιακή νομοθεσία από το παρελθόν η οποία έχει αναστατώσει στον Οργανισμό καθώς δεν μπαίνουν κανόνες στην άσκηση της ιατρικής με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τραγικά φαινόμενα:

«Πρώτον: Ένας γιατρός που έχει ιδιωτικό ιατρείο μπορεί να διατηρεί και σε 2-3 πόλεις και πώς μπορεί ταυτόχρονα να ασκεί ιατρική. Όταν στα ιατρεία του υπάρχουν ταυτόχρονα συνταγογραφήσεις σημαίνει ότι ο γιατρός δεν είναι παρών, άρα κάποιοι άλλοι συνταγογραφούν, κάτι που είναι εντελώς παράνομο.

Δεύτερον: Υπάρχουν «κλινικάρχες» που έχουν κλινικές σε πάνω από μια πόλη και δηλώνουν στον ΕΟΠΥΥ επιστημονικά υπεύθυνο τον ίδιο γιατρό, αυτό είναι φύση και θέση αδύνατον. Έχουμε, όσο μπορούμε κι ελέγχουμε, περικόψει τέτοιου είδους αδειοδοτήσεις κι έχουμε υποχρεώσει τις κλινικές να έχουν διαφορετικό γιατρό σε κάθε πόλη που είναι η κλινική τους. Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά αυτού του είδους.

Τρίτον: ιδιωτικά εργαστήρια έχουν δημιουργήσει μορφή σούπερ-μάρκετ με την έννοια ότι έχουν δημιουργηθεί εταιρείες που έχουν παραρτήματα σε πολλές περιοχές με συνέπεια να ψάχνουμε εάν στις αδειοδοτήσεις τους, σε κάθε εργαστήριο, υπάρχει διαφορετικός επιστημονικός υπεύθυνος», επισήμανε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.

Παράλληλα ο κ. Γεωργακόπουλος κάλεσε τους κατά τόπους ιατρικούς συλλόγους να ενδιαφερθούν καθώς, όπως είπε, είναι αρμοδιότητά τους να ελέγξουν τις συνθήκες εργασίας και τις σχέσεις εργασίας του κάθε γιατρού με την κάθε δομή που δείχνει ότι τον απασχολεί.

«Οι κανόνες πρέπει να είναι συγκεκριμένοι όχι όπως νομίζει ο καθένας. Δεν μπορεί η ιατρική να ασκείται εν είδει λαϊκής αγοράς. Πρέπει να αποδεικνύεται ποιες μέρες είσαι σε πιο ιατρείο ή εργαστήρι κι όχι να φαίνεται ότι τις ίδιες ημέρες συνταγογραφεί ταυτόχρονα από όλα τα μέρη. Το κύρος της ιατρικής ζητάω να προστατευόσουν οι ιατρικοί σύλλογοι και να βγουν δημόσια να πάρουν θέση. Ο ΕΟΠΥΥ συμβάλλεται με όποιο γιατρό έχει νόμιμη άδεια, όμως πρέπει σε κάθε ιατρείο ή κλινική κ.α. και για κάθε ειδικότητα, να υπάρχει διαφορετικός επιστημονικός υπεύθυνος», προσέθεσε.

Αναφορικά τώρα με το αίτημα που έγινε στον ΕΟΠΥΥ Πάτρας για την έγκριση φαρμάκου ενδονοσοκομειακής χρήσης, για την ενδοφλέβια έγχυση παθήσεων του ματιού ο κ. Γεωργακόπουλος σχολίασε με νόημα.

«Νομοθετήθηκε ότι τέτοιου είδους φάρμακα πρέπει να συνταγογραφούνται από γιατρούς στη δομή που θα γίνει η έγχυση. Δεν μπορεί δηλαδή ένας ιδιώτης γιατρός να γράφει φάρμακο νοσοκομειακής χρήσης και από την άλλη, να πηγαίνει ο ασθενής μέχρι και σε μαιευτική μονάδα. Ζήτησαν να εγκρίνει ο ΕΟΠΥΥ την χορήγηση αυτών των φαρμάκων σε μαιευτήρια της Πάτρας. Ε κάπου αυτό έχει καταντήσει εξευτελιστικό. Δεν θα εγκρίνουμε τα φάρμακα να χορηγηθούν στις συγκεκριμένες δομές. Αυτό είναι αδιανόητο και πρέπει κάπου να συμμαζευτούμε λίγο. Πρέπει να καταλάβουν οι ασθενείς ότι ένα φάρμακο για το πρόβλημα που έχουν με το μάτι τους πρέπει να γίνει σε νοσοκομείο ή γενική κλινική που έχει οφθαλμολογικό κέντρο».

26 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Α Ν Α Π Ο Φ Ε Υ Κ Τ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαρεθήκατε το ίδιο βιολί.."Εμπορευματοποίηση" και πράσινα άλογα...Ο Δυτικός κόσμος έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς.Και πολύ αυστηρούς μάλιστα...όποιος παραβαίνει τους νόμους και τους κανόνες τιμωρείται...Αυτά που λέει ο Γεωργακόπουλος είναι Σταλινικής κουλτούρας...Πιάσαμε έναν (εάν έπιασαν δηλαδή, γιατί δεν είδαμε και κάποια τιμωρία) και συκοφαντούμε όλο τον κλάδο...Εντελώς τραγικός αντιπρόεδρος, υποστηρικτής της "συλλογικής ευθύνης" ιδεολογικό απολίθωμα αρχών του 20ου αιώνα, παρελθόντων καθεστώτων που όλες οι χώρες του Ανατολικού μπλοκ, όχι μόνο τα έχουν αποκηρύξει αλλά τα έχουν κρίνει παράνομα για τα φρικώδη εγκλήματα που διέπραξαν...Και αντί να πληρώσει και κάποιον μήνα από τους ΕΞΙ που χρωστάει, αερολογεί και συκοφαντεί...ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ και αυτός και ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ, οδηγούν σε κατάρρευση την φήμη και την υπόσταση του ΕΟΠΥΥ με χειροκροτητές τον ΠΙΣ και τον ανεκδιήγητο Πρόεδρό του...

      Διαγραφή
    2. Γιά τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στον χώρο της υγείας στην ΕΕ και στην Αγγλία,χρήσιμο θα ήταν να διαβάσεις το βιβλίο του Βρετανού γιατρού BEN GOLDCARE,εκδ.Μεταίχμιο-2013 ο οποίος λέει τα δικά του παρόμοια "πράσινα άλογα" .Τα άλλα τα πολιτικά που γράφεις πείθουν ΜΟΝΟ όσους έχουν συμφέρον να πεισθούν

      Διαγραφή
    3. @@REDHERAKLIO28 Μαΐου 2017 - 11:35 π.μ: Νοσταλγέ των καθεστώτων του "Σιδηρούν Παραπετάσματος", η ποιότητα της παρεχόμενης Υγείας σε όλες τις χώρες του Δυτικού Κόσμου είναι ΑΡΙΣΤΗ...Κρίμα που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για κάτι χώρες Αριστερών Παραδείσων (πχ Βενεζουέλα ή Β ΚΟρέα), όπου οι Ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν ολόσωστα, όπου δεν υπάρχει εμπορευματοποίηση σύμφωνα με τη γνώμη σου, και για αυτό δεν έχουν ούτε μπαμπάκι ή ασπιρίνη ή betadine ή αποαστειρωμένες γάζες (κάτι που προφανώς αποτελεί και στόχο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ευτυχώς δεν θα προλάβει)...όσο για το Πολιτικό θέμα των αναρτήσεών μου, όντως πείθουν αυτούς που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, όπως τα εκατομμύρια Πολιτών που έζησαν στα Ανατολικά κράτη, που βίωσαν την εξαθλίωση της Αριστεράς σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα σε αυτό της Υγείας, και που σκέφτονται τις εμπειρίες των πατεράδων τους και των παππούδων τους ως έναν εφιάλτη που δεν θα επιτρέψουν να ξαναγυρίσει στις χώρες τους...Δυστυχώς βιώνουμε και εμείς σήμερα (στο 1% βέβαια αυτών που έζησαν εκείνοι ή ζουν σήμερα στη Βενεζουέλα) την Αριστερά και καταλαβαίνουμε τι εκπροσωπούν...όσο για τον Ben Goldcare είναι κλασσικό παράδειγμα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ γιατί σε όλες τις περιπτώσεις που κατείγγειλε τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, σε αντίθεση με τους Κομματικούς Λειτουργούς της Σοβιετίας που δεν πάθαιναν τίποτα γιατί "το κόμμα" τους προστατευε (μήπως ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σου θυμίζει κάτι από τις καταγγελίες της πρώην ελέγκτριας του ΕΟΠΥΥ???)....Έχετε και τσίπα να μιλάτε και από πάνω ολετήρες της κοινωνίας και να υπερασπίζεστε την "Κόλαση του Δάντη"...Ρε ούστ...

      Διαγραφή
    4. Σύντροφε έχεις δίκιο!!!...Άλλίμονο να αποφασίζουν οι γιατροί και οι Φαρμακοποιοί και οι Ερευνητικές ομάδες τι φάρμακο θα χορηγηθεί στο Λαό...Κακώς, πρέπει να αποφασίζουν οι ανίδεοι καφενόβιοι, η Αριστερά και οι συνδικαλιστές. Τρανά παραδείγματα επιτυχίας για δεκαετίες...

      Διαγραφή
    5. Σύντροφε, τι το ψάχνεις!!! Αντιδραστικά άτομα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ μέχρι τέλους.. Ακάμα και στο εκτελεστικό απόσπασμα ψελλιζουν "είμαι αθώος" για να σπιλώσουν την αξιοπιστία του Κόμματος και του κομισσάριου Γεωργακόπουλου... Άπο την τεράστια εμπειρία σου σε αυτα τα ζητήματα, πρέπει να ξέρεις πως οι οι αντιδραστικοί σωπαίνουν μετά από 12 χρόνια καταναγκαστικά έργα στη Σιβηρία...Υπομονή..

      Διαγραφή
    6. Μην μαλώνετε τον ΣΥΡΙΖΑ,το στρατόπεδό της ΕΕ-επιχειρήσεων υπηρετεί και το κάνει καλύτερα από τους υπόλοιπους υπηρέτες του συστήματος , από ΧΑ μέχρι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Απλά ήλθε η ώρα να εξοντωθεί ο μικροεπιχειρηματίας προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ(στρατηγική επιλογή της ΕΕ). Η αντίδρασή σας ταιριάζει σε ανθρώπους ΠΟΥ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΓΙΆ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ.Κραυγάζετε και αναμασάτε τα ψέμματα (ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΧ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ "ΔΥΣΗ" ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) αυτών που κλέβουν την ζωή από εσάς και κυρίως από τα παιδιά σας.... ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.Στό δελτίο Τύπου της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας- ΕUROSTΑΤ,ακριβώς πριν ένα χρόνο (Μάιος 2016) αναφέρεται κατά λέξη,σαν αποτέλεσμα των περικοπών των δαπανών(προς όφελος ποιών άραγε;) για την υγεία.... «Στην Ευρωπαϊκή Ενωση, 1,7 εκατομμύρια άτομα ηλικίας κάτω των 75 ετών πέθαναν το 2013. Μεταξύ αυτών, περίπου 577.500 θάνατοι (το 33,7% του συνόλου των θανάτων) θα μπορούσαν να θεωρηθούν πρόωροι, καθώς θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί υπό το πρίσμα της ιατρικής γνώσης και τεχνολογίας. Τα εμφράγματα (184.400 θάνατοι) και τα εγκεφαλικά επεισόδια (σχεδόν 94.000 θάνατοι) αντιπροσωπεύουν περίπου το μισό (48%) των θανάτων ατόμων κάτω των 75 ετών, που θα μπορούσαν να αποφευχθούν (...) αν είχε υπάρξει έγκαιρη και αποτελεσματική υγειονομική περίθαλψη».... Από τα πιό επίσημα χείλη,δηλαδή, αναφέρεται ότι Η "ΑΡΙΣΤΗ " ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ....Οσο γιά τις τιμωρίες στις φαρμακευτικές (και πράσινα άλογα) ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που λες- ο ίδιος ο GOLDCARE λέει ότι ακόμα και με τις τιμωρίες (χάδια τα πρόστιμα-αν επιβληθούν- μπροστά στα κέρδη τους) συμφέρει τις εταιρίες να αισχροκερδούν σε βάρος της υγείας των ανθρώπων... Να συζητήσουμε για εξορίες ,φυλακές , εκτελέσεις; Στην Ελλάδα έχουμε μπόλικη ύλη για μελέτη αφού συνεχώς πληρώνουμε το γεγονός ότι διαχρονικά εξοντώθηκε με τέτοιους τρόπους,ότι καλύτερο έβγαλε αυτός ο τόπος σε ανθρώπινο δυναμικό,για να επιβιώνουν τα αρπακτικά της πλουτοκρατίας,ντόπιας και ξένης. Α,παιδιά,σύμφωνα με την Π.Ο.Υ.(έκθεση πριν δύο χρόνια ) το προσδόκιμο επιβίωσης στην Ρωσία από το 1990 και μετά ήδη έχει πέσει 10 (δέκα)!!!! χρόνια και συνεχίζει να πέφτει.΄(ο Μουστάκιας πάντως πέθανε το 1953,μάλλον το άφθονο betadine τους βλάπτει).ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ(το διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο )

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μπούρδες λέει...

      Διαγραφή
    2. Ακούς εκεί να αποφασίζουν οι γιατροί για την συνταγογράφηση και τις παρακλινικές εξετάσεις...Aντί να αποφασίζουν οι καταληψίες, οι συλλογικότητες, οι συνδικαλιστοπατέρες και οι καφενόβιοι του Κολωνακίου...Τι κρίμα..

      Διαγραφή
    3. Και οι ......Λουράντοι και οι .......νοσηλευτές !

      Διαγραφή
  3. Αφου τρελανε τους συμβεβλημενους στο μπαταχτσιλικι ο ......γκουρου της Υγειας Γεωργακοπουλος συνεχιζει στο εντελως Αδωνειο στυλ! Κλεβω γιατρους και Ασφαλισμενους, ρημαζω τα παντα εφαρμοζοντας τις μνημονιακες προσταγες και για να περασουν ολα αυτα ψευτοκαταγγελιες οπου η παραβαση του ενος γινεται κλαδικο εγκλημα, ανωνυμια καυαγγελιων, συλλογικοι χαρακτηρισμοι και τιμωριες ! Τακτικες που θυμιζουν Σεκιουριτατε αλλα εδω δεν ειναι ......Ρουμανια του σιδηρου Παραπετασματος ! Ποσοι γιατροι εχουν δυο τρια ιατρεια Γεωργακοπουλε? Γιατι δεν τους στελνεις στον εισαγγελεα αν τους επιασες ταυτοχρονα να συνταγογραφουν σε αλλες πολεις? Γιατι αφηνεις υπονοουμενα? Να σου πω εγω γιατι? Γιατι ειναι 1,2,3. ......αντε 4 οι παραβατες και εσυ ως .......αρρωστος σταλινιστης θελεις να ριξεις λασπη σε ολον τον κλαδο! Καλεστε τον να κατονομασει και αριθμησει τα περιστατικα κ.Μαστορακου και να εξηγησει ποιες περιπτωσεις εισπραξης επιπλεον του δεκαρικου ξερει! Αν δεν απαντησει περαστε τον Πειθαρχικο ! Και αν δεν εστειλε στον εισαγγελεα την υποθεση που περιγραφει στειλτε εσεις στον ΙΣΠ τον ιδιο να δωσει εξηγησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργακοπουλε αυτα που λες ειναι τυπικα σωστα! Τα λες ομως με τροπο που αφηνει να αιωρειται οτι ΟΛΟΣ ο ιδιωτικος τομεας δουλευει ετσι ! Απο ολο δε τον βιο σου πολυ αμφιβαλλω οτι αυτο ειναι τυχαιο! Φιλικη συμβουλη; Κυνηγησε τους παραβατες και μην........τσουβαλιαζεις αναιτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενταξει Γεωργακοπουλε προφανως υπαρχουν παραβατες οπως παντου ! Στον εισαγγελεα στειλε τους αλλα να σεβεσαι τον ιδιωτη βιοπαλαιστη συμβεβλημενο και να τον πληρωνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Ιατρικοι Συλλογοι προφανως θα καταδικασουν αλλα παραβατες θα υπαρχουν παντα! Υποχρεωση του ΕΟΠΠΥ ειναι να τους εντοπισει και τιμωρησει ! Αλλα γιατι μονιμως στον λογο του Αντιπροεδρα, η εξαιρεση γινεται κανονας και καταγγελεται στιγματιζοντας τον κλαδο; Θα μας πεις Γεωργακοπουλε και ποσα μαιευτηρια κανουν τιμια την δουλεια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!...ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΑΥΓΗΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΕΡΣΙΜΟΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016(!!!!!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ??????..ΓΙΑΤΙ 7 ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ...ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΤΥΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανώς και υπάρχουν κομπίνες από παλιά και συνεχίζονται,αλλά πέραν των ανακοινώσεων οι αρμόδιοι δεν προχωράνε παραπέρα,παρά μόνον σε ελάχιστες περιπτώσεις και με τις γνωστές καθυστερήσεις μέχρι και παραγραφής. Διερωτώμαι όμως τι τον έπιασε τον κύριο αντιπρόεδρο τελευταίως και όλο καταγγέλλει; Αλλαγές, αντιπερισπασμός προσωπικές επιδιώξεις; Το ύφος του, η συλλήβδην κατηγορία κατά πάντων (απατεώνες είμαστε όλοι;)από τον εκπρόσωπο ενός φορέα που καταπατά τις συμβάσεις και παντοιοτρόπως στην πράξη εξευτελίζει αυτούς που θέλει να στηρίξουν την πρωτοβάθμια υγεία, συνιστούν ύβρι αφενός και διοικητική και πολιτική ανεπάρκεια αφετέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πως ειπε οταν ανελαβε δεν θελω δουλεια σκανδαλα θελω ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μια και δεν βρήκε τα ......επινοεί ! Σου λέει , βρήκα έναν να ......κλέβει ? Θα το κάνω ......βούκινο ! Και άσε τους ΙΣ να......τρέχουν! Αλλά φταίει το ότι δεν τον κυνηγάει κανείς, πχ ρώτησε κανείς την ΗΔΙΚΑ αν ένα προφίλ γιατρού μπορεί να συνταγογραφεί από ......100 σημεία ταυτόχρονα ?

      Διαγραφή
  10. Δίχως ίχνος οργής ή αντιπάθειας θα κάνω μια παραίνεση προς τον κ Γεωργακόπουλο: Να εργάζεται περισσότερο και να μιλάει λιγότερο...Αφενός οι καταγγελίες του δεν συνοδεύονται με ονόματα και τιμωρίες, αφετέρου η αναποτελεσμάτικότητά του να διεκπεραιώσει απλές Διοικητικές πράξεις, όπως οι πληρωμές των γιατρών, εκθέτουν και τον ίδιο και τον ΕΟΠΥΥ τον οποίο διοικεί...όταν λοιπόν χρωστάς πάνω από τον ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ στους υφισταμένους σου γιατρούς, οι συκοφαντίες σου μοιάζουν ανυπόστατες, και οργίζουν και την κοινωνία (που έχει καταλάβει την ποιότητα και των ισχυρισμών σας και των χαρακτήρων σας) αλλά και τον Ιατρικό κόσμο...Και επιεδή η Πάτρα είναι ένα μικρό χωριό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, καλό θα είναι να σταματήσει τις ύβρεις, γιατί η ημερομηνία λήξης της αποτρόπαιας διοίκησης των ΜΠΕΡΣΙΜΟΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΑΙΩΝ τους πλησιαζει, με ότι αυτό συνεπάγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εικόνα κρατικού λειτουργού που έχει πάρει σβάρνα τα ......κομματικά Μέσα Ενημέρωσης ΔΕΝ τιμά την κυβέρνηση! Ο άνθρωπος εκθέτει πάνω από ολα τον ΣΥΡΙΖΑ , ας καταλάβουν στην κυβέρνηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαλίστατε για τον ιδιωτικό τομέα Γεωργακόπουλε που μόνιμα κάνεις την εξαίρεση κανόνα, θα πεις κάτι και για τον ......Κανόνα στις δημόσιες δομές ; Έλλειψη προσωπικού, βρωμιά, περιφρονητική συμπεριφορά, εξέταση από νεοαφιχθέντς ειδικευόμενους, φακελάκι , μενού υποσαχάριας Αφρικής κλπ κλπ κλπ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωπα ρε μεγαλε ο ιδιωτ.τομεας πχ εοπυυ ειναι χειροτερος

      Διαγραφή
    2. Αντε ρε τρολακι, που μιλησες και εσυ! Το χειροτερο ιδιωτικο ιατρειο ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα δημοσια τσαντηρια με τους ειδικευομενους και την ουρα ως την Ρωμη!

      Διαγραφή
  13. Η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα !!Η μπαλα χάθηκε απο τότε που χαθηκε το 51 % απο τα χερια του γιατρου- μετα το ανοιγμα των ιατρειων σε άλλους νομούς και όλα τα σχετικά-με τον εοπυυ, με την γραμματεα του ιατρου να παιρνει 10Ε για το παραπεμπτικο και ο γιατρος που το εκτελει και βγαζει και πόρισμα να παιρνει μετα απο 6μηνο 7ε
    ελεύθερη ειναι η αγορά !!εεεεδω οι καλυτερες εοπυυεξετασεις !!!!τωρα και στη φωκιωνος Νεγρη διπλα σας !!οποιος αντεξει κουμπαρε !!ααα και μην ενοχλητε το κο Βλασταρακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενω εκείνος γνωρίζει ποιοι συνταγογραφούν παράνομα ζητά τον λόγο από τους ΙΣ που ουδεμία πρόσβαση έχουν στο σύστημα συνταγογράφησης. Ο λαϊκισμός και η ανεγκεφαλία κυριαρχούν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή