Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Πολάκης: «Νοσηλεία κι ας είναι και σε ράντζα…», λέει για τις εικόνες της ΠΟΕΔΗΝ από το «Αττικόν»

Γιάννα Σουλάκη IATROPEDIA

Υπέρ των ράντζων τάσσεται ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αναδημοσιεύει και συντάσσεται με ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου "Αττικόν" στην οποία δικαιολογεί και αποδέχεται το φαινόμενο.

Χωρίς καμμία διάθεση αυτοκριτικής για την κατάσταση που επικρατεί στα Δημόσια Νοσοκομεία, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει "fake news" τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα χθες η ΠΟΕΔΗΝ, με τα δεκάδες ράντζα που αναπτύσσονται μετά από κάθε εφημερία στο "Αττικό" νοσοκομείο.


"Προθέσεις και κίνητρα αντιπολιτευτικά λόγω προεκλογικής περιόδου", αποδίδουν στην ΠΟΕΔΗΝ, ο Διοικητής του νοσοκομείου και ο αναπληρωτής Υπουργός και συμπληρώνουν ότι η Ομοσπονδία των Εργαζομένων αποσιωπεί έντεχνα το γεγονός ότι το "Αττικόν" εισήχθη στο καθεστώς των εφημεριών το 2011 και το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε.


"Ολως τυχαίως κατά τη χθεσινή εφημερία του "Αττικόν" πραγματοποιούσε επίσκεψη υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ", επισημαίνει στην ανακοίνωση -που αναδημοσιεύει ο Παύλος Πολάκης- ο Διοικητής του "Αττικόν" κ. Κωνσταντίνος Δραγώνας, ενώ το νοσοκομείο οφείλει, όπως τονίζει "να περιθάλπει τους ασθενείς ακόμα και αν χρειαστεί να νοσηλευτούν σε ράντζα".

Για το πως ΔΕΝ θα υπάρχουν ράντζα, ουδέν ειπώθηκε...

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

"ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ FAKE NEWS ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ !
-------------------------------------

Οι γνωστοί φωτορεπόρτερ της ΠΟΕΔΗΝ, μονίμως απόντες από τα δρώμενα του Νοσοκομείου, προχώρησαν εκ νέου σε καταγγελίες για τα ράντζα του ΠΓΝ «Αττικόν»
Να τονίσουμε για μία εισέτι φορά, ότι το πρόβλημα της ύπαρξης των ράντζων στο Νοσοκομείο μας είναι διαχρονικό από το 2011, έτος κατά το οποίο το Νοσοκομείο εντάχθηκε πλήρως στο σύστημα εφημέρευσης των Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Βέβαια τότε η ΠΟΕΔΗΝ τηρούσε σιγήν ιχθύος και αποσιωπούσε το γεγονός έντεχνα, ενώ τώρα ανακαλύπτει εκ νέου το θέμα των ράντζων, προφανώς υποκινούμενη από κίνητρα καθαρά αντιπολιτευτικά, λόγω προεκλογικής περιόδου.


Το ΠΓΝ «Αττικόν», λόγω του υψηλού επιπέδου παροχών υγείας που προσφέρει καθώς και της πολύ καλής λειτουργίας του, δέχεται μεγάλο όγκο πολιτών που χρήζουν ιατρικής φροντίδας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου οφείλει και το κάνει πράξη , να περιθάλπει τους ασθενείς ακόμα και αν χρειαστεί να νοσηλευτούν σε ράντζα.

Κάθε πολίτης που προστρέχει για παροχή υπηρεσιών υγείας θα τύχει της δέουσας ιατρικής περίθαλψης από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό μας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου επισημαίνει ότι ασφαλώς και δεν αποδίδει την ύπαρξη ράντζων μόνο στην «έξαρση γρίπης», όπως κακόβουλα αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά στα υπαρκτά προβλήματα περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, για τα οποία εργαζόμαστε νυχθημερόν, από κοινού με το Υπουργείο Υγείας, για την κατά το δυνατό επίλυσή τους.

Δεν μπορεί όμως να μην επισημανθεί ότι, όλως τυχαίως κατά τη χθεσινή εφημερία, υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, άσχετος με τον χώρο της υγείας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο για να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Με την ολοκλήρωση των προσλήψεων 14 (δεκατεσσάρων) Ιατρών ΕΣΥ για τα ΤΕΠ που ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς και την αναγνώριση του ΠΓΝ «Αττικόν» ως κατάλληλο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επείγουσας Ιατρικής για την χορήγηση της άσκησης στην εξειδίκευση στην Επείγουσα Ιατρική, αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας και να περιοριστούν τα υπάρχοντα προβλήματα.


Ο Διοικητής
Κωνσταντίνος Δραγώνας"

Δείτε την ανάρτηση:


Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakisτην Παρασκευή

ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ FAKE NEWS ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ !
-------------------------------------
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι γνωστοί φωτορεπόρτερ της ΠΟΕΔΗΝ, μονίμως απόντες από τα δρώμενα του Νοσοκομείου, προχώρησαν εκ νέου σε καταγγελίες για τα ράντζα του ΠΓΝ «Αττικόν»...Δείτε περισσότερα

2 σχόλια:

  1. Εικόνα αφρικανικής χώρας Πολάκη. Όταν αναφέρεις τέτοια περιστατικά σε προηγμένες χώρες, λυπούνται για την κατάντια μας, να αναφέρεις π.χ. σε Βρετανούς, Σουηδούς ή Αυστριακούς τα "επιτεύγματα" του Σύριζα στην υγεία...ντρέπεσαι για την κατάντια μας... Δεν εκπλησσόμεθα όμως, οι Αριστεροί ΑΝΕΚΑΘΕΝ μισούσαν τον ιατρικό κόσμο, γι αυτο και οι γιατροί, τους στέλνουν στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς οι αριστεροί δεν μισούν μόνο τους γιατρούς αλλά και όποιον μπορεί και σκεφτεται ελεύθερος...για να μην πω όποιον δεν είναι σαν αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή