Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Κε Πρωθυπουργέ, οφείλετε μία μεγάλη συγγνώμη...

Έκπληκτοι και αποσβολωμένοι παρακολούθησαν οι ιατροί του διαγνωστικού τομέα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Πρωθυπουργού στην προχθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ3.

Η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού δηλώνει είτε βαρύτατη άγνοια των προβλημάτων είτε άκρως προσβλητική σκοπιμότητα, σε μία προσπάθεια να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει μικροβιολογικά εργαστήρια, πολυϊατρεία και διαγνωστικά κέντρα.

Αλήθεια, στην πλούσια συνδικαλιστική ιστορία της χώρας μας έχει υπάρξει ποτέ κλάδος που να έχει εξαγγείλει Πανελλαδικές κινητοποιήσεις για απαιτήσεις που αφορούν υπηρεσίες που θα παρασχεθούν μελλοντικά;;!!


Οι δηλώσεις αυτές προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και αδικούν κατάφωρα τον κλάδο των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών που έχουν επωμισθεί μεγάλο ποσοστό από το κόστος της περίθαλψης του Ελληνικού λαού, μέσα από απαράδεκτα κουρέματα στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ, που επιβάλλονται από το Υπουργικό δίδυμο της Αριστοτέλους.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να απαξιώνει την προσφορά των λειτουργών υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Κε Πρωθυπουργέ, οφείλετε μία μεγάλη "συγγνώμη" στους ιατρούς και την παραδοχή της αλήθειας στον Ελληνικό λαό: ότι η κοινωνική πολιτική του κράτους φορτώνεται στις πλάτες των ιατρών οδηγώντας τους στην οικονομική εξαθλίωση και στη μετανάστευση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος          Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου Δημήτρης Οικονόμου

5 σχόλια:

  1. Μπορει να καταλάβει να ζητήσει συγνώμη ποτέ η Αριστερά?? Τι σχεση άραγε μπορει να εχει η Αριστερά της καταραμένης αγραμματοσύνης με την Ιατρική? Μπορεί ο αγράμματος να γίνει ποτέ άνθρωπος εάν παραμένει αγράμματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη οφείλουν μόνο οι συνδικαλιστές που σταμάτησαν πρόσφατα την απεργία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ CLAWBACK ΚΑΙ REBATE ΑΠΟ TO 2013, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ Η Ν.Δ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ.

      Διαγραφή
    2. Πολύ εύστοχη η απάντηση της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ . Κάθε σοβαρός συνδικαλιστής ΟΜΩΣ θα όφειλε πρωτίστως να απολογηθεί για το ξεπούλημα της κινητοποίηση ς να ζητήσει συγγνώμη και να μην το κάνει γαργαρα.

      Διαγραφή