Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Π.Ι.ΣΟ απερχόμενος υπουργός Υγείας διέταξε παρανόμως την επανάληψη των εκλογών στηριζόμενος σε ενστάσεις που η εκδίκαση τους από την εφορευτική επιτροπή δεν άλλαξε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το σύνολο σχεδόν των παρατάξεων στον ΠΙΣ, των κομμάτων της Βουλής (πλην ΣΥΡΙΖΑ) και η μεγάλη πλειοψηφία των Ιατρικών Συλλόγων καταδίκασε την απόφαση του υπουργού.

Στις δημοκρατίες για τις ενστάσεις αποφαίνονται τα δικαστήρια και ΟΧΙ οι υπουργοί.

(Ενδεικτικά παραθέτω το Δ.Τ της ΝΔ και το Δ.Τ του ΙΣΑ)Η αλήθεια για την επανάληψη των εκλογών στον ΠΙΣ είναι ότι αποτελεί απροκάλυπτη πολιτική δίωξη του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ κατά του νόμιμα εκλεγμένου ΔΣ που σκοπό έχει να απενεργοποιήσει τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Η μεθόδευση του υπουργού Υγείας και των παραφυάδων του, στοχεύει επίσης στην πολιτική και συνδικαλιστική τους επιβίωση μέσα από την επιχειρούμενη διάσπαση της πλειοψηφούσας παράταξης. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, οι γιατροί έχουμε κρίση και μνήμη.

Στις 22/6 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ την απόφαση μας ο ΠΙΣ να γίνει ουσιαστικός θεματοφύλακας και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ διεκδικητής των δίκαιων αιτημάτων των γιατρών της χώρας. 

Προσερχόμαστε ΜΑΖΙΚΑ στις εκλογές για να επιβάλλουμε τη Δημοκρατία, τη Νομιμότητα, την Ομαλότητα και την Ενότητα. 

Δυναμώνουμε τη μεγάλη παράταξη του 62%, τη ΔΗ.ΚΙ - ΕΝΟ.ΣΥ με υποψήφιο Πρόεδρο τον Θανάση Εξαδάκτυλο. 

ΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Αγγειοχειρουργός 
Εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας ΠΙΣ
Υποψήφιος για το ΔΣ με τη ΔΗ.ΚΙ - ΕΝΟ.ΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου