Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Στο πειθαρχικό του ΙΣΑ ο “αρνητής” καρδιολόγος Φαίδων Βοβόλης

Συντάκτης: Αιμίλιος Νεγκής - Virus.com.gr

Ο πρωτεργάτης των κινητοποιήσεων των “αρνητών” της πανδημίας, καρδιολόγος Φαίδων Βοβόλης καλείται επιτέλους για ακρόαση από το πειθαρχικό συμβούλιοτου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ). Η κλήση εκδόθηκε την Τετάρτη στις 28-7-2021 και η ακρόαση έχει οριστεί για τις 4-8-2021 στα γραφεία του συλλόγου, Σεβαστουπόλεως 113.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κλήση επιδόθηκε στον κ. Βοβόλη την Πέμπτη 29 του μηνός. Στην κλήση αναφέρεται ρητά μεταξύ άλλων ότι το πειθαρχικό συμβούλιο “έχει αποφασίσει να εισηγηθεί στον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος” του καρδιολόγου, “επειδή από τη συμπεριφορά σας, τις ενέργειες σας, όπως είναι η οργάνωση συγκεντρώσεων κατά του εμβολιασμού και τις δημόσιες δηλώσεις περί πειραματικών εμβολίων” προκαλείται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Το ερώτημα βέβαια είναι η κλήση σε απολογία θα έχει αποτέλεσμα. Διότι πολλοί εκτιμούν ότι τα πειθαρχικά όργανα έχουν καθυστερήσει δραματικά, με συνέπεια σήμερα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η κλήση σε απολογία να εξελιχθεί σε μπούμεραγκ και να την εκμεταλλευτεί ο κ. Βοβόλης ώστε να γίνει ακόμη πιο μεγάλος “ήρωας” μεταξύ των αρνητών.

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή τις τελευταίες μαζικές κινητοποιήσεις σε μεγάλες πόλεις ο κ. Βοβόλης έκανε παραληρηματικού χαρακτήρα αναρτήσεις κατά πάντων, κάνοντας λόγο ακόμη και για ελικόπτερα, που θα πάρουν τον πρωθυπουργό. Σημειώνουμε, δε, ότι ο καρδιολόγος έχει ιδρύσει πολιτικό κόμμα με την ονομασία “Ελεύθεροι Ξανά“.

Έχει αξία να δούμε τι έχει δηλώσει κατά καιρούς:
“Η μάσκα δεν αποτρέπει τίποτα και ενίοτε είναι και επιβλαβής”.
“Απλά αυτοί οι νεκροί, είναι από άλλες αιτίες. Η όποια ίωση ως κερασάκι στην τούρτα θα τους σκότωνε”
Ζήτησε νεκροτομική έρευνα των ελαχίστων θανόντων, που έχουν καταγραφεί δίχως υποκείμενο νόσημα, για να ξεκαθαριστεί ουσιαστικά αν όντως δεν είχαν άλλο πρόβλημα και ότι πέθαναν από τον νέο ιό.
Τα εμβόλια είναι πειραματικά, αλλά ακόμη και αν δεν ήταν, δεν επρόκειτο και πάλι να εμβολιαστε καθώς, όπως αναφέρει «δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην κατάσταση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!».

1 σχόλιο:

  1. Στο ελληνικο Συνταγμα καπου λεει για ελευθερια της εκφρασης των αποψεων του καθενος ,αν δεν απατωμαι .Προφανως ειναι λαθος οι αποψεις αυτες ,αλλα δεν νομιζω οτι προκαλειται εξ αυτων κινδυνος για της δημοσια υγεια ,τη στιγμη μαλιστα που και αλλοι γιατροι τις εχουν εκφρασει σε διαφορετικο βαθμο καθε φορα ,ουτε εξ αιτιας των αποψεων του συναδελφου υπαρχουν οι αρνητες των εμβολιων ,φαινομενο παγκοσμιο .Επισης μελη του ΙΣΑ με διοικητικες θεσεις εχουν κατα καιρους εκφρασει επιστημονικα διαφορετικες απο τις κρατουσες αποψεις .Δεν θεωρω οτι η τιμωρια του γιατρου εχει καποιο σκοπο ,τη στιγμη που ο συλλογος εχει διατυπωσει σαφως τη θεση του και τη διαφωνια με τις αποψεις του κοθ Βοβολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή