Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Μαρτυρίες ανεμβολίαστων που κινδύνεψαν από κορωνοϊό -Αμέλησα απλά

Ανεμβολίαστοι που κινδύνεψαν από τον κορωνοϊό, κάνουν έκκληση σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του ιού, να σπεύσουν να το κάνουν.

Healthpharma.gr

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 39χρονος Θανάσης, ασθενής με κορωνοϊό, τόνισε πως «το λέω σε όλους τους ανεμβολίαστους να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Κανείς μα κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να βρεθεί στη θέση μου και ούτε θέλει να έρθει στη θέση μου. Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ σε μια κλινική νοσοκομείου Covid να σκέφτομαι τα χειρότερα».

«Το θέμα είναι ότι άργησα να πάω στο νοσοκομείο, το πήρα αψήφιστα, είπα μια απλή ίωση είναι θα περάσει. Ημουν ανεμβολίαστος όπως και οι περισσότεροι στη μονάδα Covid», προσέθεσε, σημειώνοντας πως «δεν φοβήθηκα το εμβόλιο, αλίμονο! Αμέλεια, δεν το έβαλα απλά προτεραιότητα και τελικά χρειάζεται γιατί η υγεία είναι προτεραιότητα ζωής και το εμβόλιο είναι προστασία».

«Επικοινωνούσα μόνο με τους γιατρούς και το προσωπικό»

«Ημουν μόνη μου σε ένα δωμάτιο για 6 βράδια… Η μοναδική επαφή που είχα, ήταν με τους γιατρούς από το νοσοκομείο», δήλωσε η 40χρονη Ελένη που νόσησε και νοσηλεύτηκε πριν από έναν μήνα.

«Πρώτα διαγνώστηκε θετική η μαμά γιατί ήταν αυτή που εμφάνισε τα πιο έντονα συμπτώματα. Πέθανε μετά από έναν περίπου μήνα νοσηλείας από καρδιοαναπνευστική ανακοπή», τόνισε μια άλλη νοσήσασα από κορωνοϊό.

1 σχόλιο:

  1. Γιὰ ὅσους πέθαναν ἤ κινδύνευσαν ἤ ὑπέφεραν ἀπὸ τις παρενέργειες τῶν «ἐμβολίων» καὶ γιὰ ὅσους «ἐμβολιασμένους» ὑπέφεραν ἤ πέθαναν ἀπὸ (ἤ μὲ) covid-19 οὔτε κουβέντα.
    Ἐπίσης, οὔτε κουβέντα γιὰ τὴν ἀντιμετώπιση τῶν μὴ ἐμβολιασμένων βάσει τοῦ ὀριζοντίου, δολοφονικοῦ πρωτοκόλλου τοῦ ΕΟΔΥ, ἐνῶ τῶν «ἐμβολιασμένων» βάσει ἐξατομικευμένων θεραπευτικῶν ἀγωγῶν.
    Τοὺς ἀνθρώπους μπορεῖτε νὰ τοὺς κοροϊδεύετε καὶ νὰ τοὺς δολοφονεῖτε, κρυμμένοι πίσω ἀπὸ τὸ ψευδο-άλλοθι τῆς ὑπακοῆς στὸν ΕΟΔΥ. Ὅμως, ταλαίπωροι, «Θεὸς οὐ μυκτηρίζεται»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή