Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ


Αθήνα 11. 10. 2012
 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ενημερώνει:

Συμμετέχει στις Πανεπιστημονικές κινητοποιήσεις του κοινού μετώπου των επιστημονικών φορέων δικηγόρων, δικαστικών επιμελητών, διπλ. μηχανικών, ιατρών, συμβολαιογράφων, οδοντογιατρών,  φαρμακοποιών, οι οποίοι βρίσκονται σε σταθερή και διαχρονική συνεργασία μεταξύ τους, συντονίζουν τη δράση τους, αναπτύσσουν νέες πρωτοβουλίες και με κοινό αγωνιστικό και διεκδικητικό πλαίσιο πραγματοποιούν:
Κοινή συνέντευξη Τύπου των προέδρων των επιστημονικών φορέων τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΔΣΑ στην Αθήνα (Ακαδημίας 60,1ος όροφος).

  • Πανεπιστημονική συγκέντρωση διαμαρτυρίας επίσης τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 1.00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.
·         Αποχή από τα καθήκοντα, των μελών των ως άνω κλάδων, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, με παράλληλο κλείσιμο των υπηρεσιών όλων των ανωτέρων συλλόγων και ομοσπονδιών κατά την ίδια ημέρα
·         Συμμετοχή των μελών τους σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 με αφετηρία τα γραφεία του ΔΣΑ στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Ακαδημίας και προορισμό το υπουργείο Οικονομικών.

Οι κινητοποιήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια των αντιδράσεων μας σχετικά με τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους μας (όπως ένταξη των κλάδων υγείας του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ – φορολογικά μέτρα κλπ.).
  
Συμμετέχουμε επίσης στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ για τις 18 Οκτωβρίου - ημέρα Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαικής Ενωσης - για να μην ψηφιστούν τα μέτρα που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία.

Για το Π.Ι.Σ


Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γ. Γραμματέας
           
            Μ. ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ                                      Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου