Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Υπό αστυνομικό κλοιό το ΝΤΥΝΑΝ μετά τα επεισόδια!


Πρωτοφανής για νοσοκομείο ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Ερρίκος Ντυνάν όταν εργαζόμενοι του νοσοκομείου επιχείρησαν να διαδηλώσουν επειδή είναι απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες. Άνδρες της αστυνομίας επιχείρησαν να τους αποτρέψουν από το να επεκτείνουν τη συγκέντρωσή τους δεδομένης της επίσκεψης της Άνγκελας Μέρκελ στην Αθήνα. Χημικά και αντεγκλήσεις έκαναν εκρηκτικό το κλίμα. Βέβαια παρά τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα κάποιοι εργαζόμενοι δε ...συγκρατήθηκαν και υποδέχτηκαν με μπουκάλια νερού την κ.Μέρκελ την ώρα που περνούσε η αυτοκινητοπομπή της από τη Λεωφόρο Μεσογείων έξω από το Ερρίκος Ντυνάν. 


Σύμφωνα με το πρόγραμμα απαγόρευσης των διαδηλώσεων αλλά και διακοπής της κυκλοφορίας, η λεωφόρος Μεσογείων όπου βρίσκεται το Ερρίκος Ντυνάν είναι στην απαγορευμένη ζώνη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να αποτρέψουν τους εργαζόμενους από το να κλείσουν το δρόμο με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση, αντεγκλήσεις και να καταγραφούν επεισόδια. Μάλιστα οι άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να μεταφερθούν στα επείγοντα με αναπνευστικά προβλήματα. 

"Τους είχαμε διαβεβαιώσει ότι δε θα κλείναμε τη Μεσογείων και παρ αυτά οι άνδρες των ΜΑΤ εισέβαλαν στο χώρο για να μας περιορίσουν ρίχνοντας χημικά. Αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί είναι ...περισσότεροι από τους 100 συγκεντρωμένους" δηλώνει στο iatropedia ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στο Ντυνάν Κώστας Κρέτσης. 

Δήμητρα Ευθυμιάδου
IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου