Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΟΠΥΥ: Δωρεάν νοσηλείες και εξετάσεις σε ιδιωτικά κέντρα έως και τέλος Ιουνίου!


IATROPEDIA. Παράταση στις συμβάσεις όλων των παρόχων έως το τέλος Ιουνίου έδωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για νέες συμβάσεις που θα περιλαμβάνουν και τις πληρωμές των ιδιωτικών κλινικών και των κέντρων.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε την παράταση ισχύος όλων των συμβάσεων με παρόχους υπηρεσιών υγείας (Διαγνωστικά Εργαστήρια, Κλινικές, Φυσικοθεραπευτές, Οδοντοτεχνίτες, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Οικοτροφεία, Ιδρύματα/Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ειδικά Ιδρύματα για ΑμεΑ, ιδρύματα Ασυλικού Τύπου και Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης) μέχρι την 30η Ιουνίου 2014.

Ταυτόχρονα η διαβούλευση και τα παζάρια για τη σύναψη νέων συμβάσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνομιλίες που προς ώρας σκοντάφτουν στις αμοιβές των ιδιωτικών κέντρων. Την ίδια ώρα συνεχίζονται και τα παζάρια με τους ιδιώτες γιατρούς (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) αλλά και για τις συμβάσεις με τους εργαστηριακούς γιατρούς (ΠΙΣ).

Οι συνομιλίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα προκειμένου να μπορεί να συνεχισθεί η συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΠΩΣ
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ
    ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ MAΣ?
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΜΙΑ
    ΠΑΡΑΤΑΣΗ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΔ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ? AN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ
    ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ/ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ
    ΑΘΗΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
    ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ / ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΟΥΡΙ .ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ???ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΕΨΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΟΣ.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή