Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Νέα σενάρια …ανασχηματίζουν Άδωνι! Τι δηλώνει ο ίδιος. Όλο το παρασκήνιο



Λίγο οι εκλογές λίγο τα διάφορα προβλήματα που έχει επιφέρει η σκληρή κρίση, τα σενάρια ανασχημαρισμού επανέρχονται εβδομάδα με την εβδομάδα. Σενάρια που περιλαμβάνουν και τον υπουργό Υγείας

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - IATROPEDIA

Μένει ή φεύγει τελικά σε έναν επικείμενο ανασχηματισμό από την κυβέρνηση ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης;

Τα σενάρια που ανασχηματίζουν τον Άδωνι δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες με πολλά ονόματα τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ να ακούγονται ως οι αντικαταστάτες του. 

Άλλωστε πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιέζουν μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου να γίνουν μόνιμοι… κάτοικοι της οδού Αριστοτέλους για να αναλάβουν το υπουργείο Υγείας. Ένα υπουργείο που και λόγω των αλλαγών επιφέρει μεγάλη επικοινωνιακή προβολή στον ένοικό του. 

Τα σενάρια πάντως μιλούν για ανασχηματισμό μετά τις Δημοτικές και τις Ευρωεκλογές. 

Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς σχετικά, απέφυγε να απαντήσει αν έχει ενημερωθεί σχετικά με επικείμενη απομάκρυνσή του αλλά άφησε να εννοηθεί πως όλα είναι ανοικτά. Άλλωστε ρωτήθηκε σχετικά με το ποιος θα συνεχίσει το έργο στην Υγεία που ο ίδιος έχει ανακοινώσει. 

«Επειδή προσωπικά είμαι απολύτως βέβαιος η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές, άρα η Κυβέρνηση θα συνεχίσει απερίσπαστη το βίο της ασχέτως του προσώπου του Υπουργού Υγείας, η Κυβέρνηση έχει συνέχεια και δεν έχει προσωπικό χαρακτήρα.

Εγώ δεν γνωρίζω αν θα γίνει ανασχηματισμός ή αν δεν θα γίνει, αυτά είναι ζητήματα του Πρωθυπουργού. Σας λέω όμως ότι η πολιτική την οποία σας ανακοινώνω δεν είναι πολιτική προσωπική δική μου, είναι πολιτική κυβερνητική» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Πάντως όπως αναφέρουν πληροφορίες τα ονόματα που φέρονται να πιέζουν για να πάρουν τη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη, είναι πρόσωπα που έχουν ξαναπεράσει από την οδό Αριστοτέλους. Και μάλιστα όχι πρόσφατα…

1 σχόλιο: