Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τι είδαν Βαρνάβας και Μηλιός στο Αττικόν & Αγ. Σοφία



Αντί να αναζητά με ποιόν θα βάλει στοίχημα καλό είναι να σιωπήσει ολοσχερώς μέχρι την εκπνοή της θητείας του, καθώς αυτό θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει, σημειώνει ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Βαρνάβας, ο οποίος μαζί με τον κ. Μηλιό, επισκέφθηκαν την Δευτέρα, τα νοσοκομεία Αττικόν και Αγία Σοφία.

Οι δύο υποψήφιοι, κατά την διάρκεια της σημερινής τους περιοδείας, εντόπισαν τρία συγκεκριμένα προβλήματα, και ειδικότερα, ράντζα στο Αττικόν, προυπολογισμούς στα νοσοκομεία οι οποίοι μόλις και μετά βίας επαρκούν μέχρι τον Ιούνιο καθώς και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι και οι ανασφάλιστοι, αναφορικά με την περίθαλψή τους.

Αναλυτικά, τα προβλήματα που καταγράφουν οι κ.κ Βαρνάβας και Μηλιός από την επίσκεψή τους στα δύο νοσοκομεία έχουν ως εξής:

- Οι προϋπολογισμοί των Νοσοκομείων της χώρας μετά βίας επαρκούν μέχρι τον Ιούνιο. Μετά έρχεται το χάος! Να υποθέσουμε πως ο κ. Γεωργιάδης αντιλαμβάνεται πως η θητεία της παρούσας κυβέρνησης εκπνέει τον Ιούνιο και ακολουθεί την τακτική «γαία πυρί μειχθείτω»;

- Οι άνεργοι και ανασφάλιστοι ασθενείς καταφέρνουν με χίλιες δυσκολίες να νοσηλευτούν στα Νοσοκομεία, με τη συνδρομή των υγειονομικών και την ανοχή ορισμένων Διοικήσεων. Όμως το εξιτήριό τους συνοδεύεται από μια τραυματική εμπειρία: τα νοσήλια- υπέρογκα πολλές φορές- αποστέλλονται στο Δημόσιο Ταμείο και επισύρουν μέχρι και κατασχέσεις σπιτιών. Δηλαδή οι ανασφάλιστοι ασθενείς κινδυνεύουν μετά τη νοσηλεία να μείνουν και άστεγοι.

- Είναι ασύλληπτο στον κοινό νου το θέαμα που δίνουν τα ράντζα στο ΑΤΤΙΚΟΝ. Γιατί άραγε ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης δεν πηγαίνει νύχτα και ασυνόδευτος να δει το δράμα ηλικιωμένων ανθρώπων, οι οποίοι εκτός από την ασθένεια τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εξευτελισμό μιας τέτοιας νοσηλείας στη «ναυαρχίδα» του ΕΣΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου