Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 28 Απριλίου 2014

Κατά τη σημερινή περιοδεία στα Νοσοκομεία «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» και «ΑΤΤΙΚΟΝ» και μετά τις συναντήσεις που είχαμε ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μηλιός και ο υπογράφων έγιναν σαφή τρία πράγματα:

1.- Οι προϋπολογισμοί των Νοσοκομείων της χώρας μετά βίας επαρκούν μέχρι τον Ιούνιο. Μετά έρχεται το χάος! Να υποθέσουμε πως ο κ. Γεωργιάδης αντιλαμβάνεται πως η θητεία της παρούσας κυβέρνησης εκπνέει τον Ιούνιο και ακολουθεί την τακτική «γαία πυρί μειχθείτω»;

2.- Οι άνεργοι και ανασφάλιστοι ασθενείς καταφέρνουν με χίλιες δυσκολίες να νοσηλευτούν στα Νοσοκομεία, με τη συνδρομή των υγειονομικών και την ανοχή ορισμένων Διοικήσεων. Όμως το εξιτήριό τους συνοδεύεται από μια τραυματική εμπειρία: τα νοσήλια- υπέρογκα πολλές φορές- αποστέλλονται στο Δημόσιο Ταμείο και επισύρουν μέχρι και κατασχέσεις σπιτιών. Δηλαδή οι ανασφάλιστοι ασθενείς κινδυνεύουν μετά τη νοσηλεία να μείνουν και άστεγοι.

3.- Είναι ασύλληπτο στον κοινό νου το θέαμα που δίνουν τα ράντζα στο ΑΤΤΙΚΟΝ. Γιατί άραγε ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης δεν πηγαίνει νύχτα και ασυνόδευτος να δει το δράμα ηλικιωμένων ανθρώπων, οι οποίοι εκτός από την ασθένεια τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εξευτελισμό μιας τέτοιας νοσηλείας στη «ναυαρχίδα» του ΕΣΥ;

Θεωρούμε ότι ο κ. Γεωργιάδης αντί να αναζητά με ποιόν θα βάλει στοίχημα καλό είναι να σιωπήσει ολοσχερώς μέχρι την εκπνοή της θητείας του. 

Θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

Υποψ. Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου