Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σε απεργία διαρκείας από σήμερα, οι γιατροί του παν. νοσοκομείου Λάρισας



Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από σήμερα Πέμπτη 19 Ιουνίου οι γιατροί του ΕΣΥ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, μετά από σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Παράλληλα, συνεχίζεται επ' αόριστον η επίσχεση εργασίας στην οποία έχουν προχωρήσει εδώ και ημέρες οι ειδικευόμενοι γιατροί του ιδρύματος.

Οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας απαιτούν την άμεση καταβολή των αμοιβών τους για δεδουλευμένες εφημερίες, καθώς και την έκτακτη ενίσχυση του προϋπολογισμού του νοσηλευτηρίου.

2 σχόλια:

  1. Οι γιατροι καλα κανουν και απαιτουν να πληρωθουν τα δεδουλευμενα,αλλα πρεπει και να δουλευουν λιγο στο Νοσοκομειο και οχι καθε πρωι χειρουργεια και τακτικα χειρουργεια στο ΙΑΣΩ ! Αλλα ποιος να τους ελεγξει,ο Διοκητης του ΠΓΝΛ πηγαινει στο γραφειο του καθε πρωι στις 10 και κατα τις 12 και κατι πινει καφεδακι στο mikel,καθε μερα ! Εχει και το θρασος να τους κανει και μηνυση ο αθεοφοβος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουγεται οτι ο... λεγαμενος ειναι 65αρης,συνταξιουχος ιατρος του ΙΚΑ(μονιμος),προεδρος του δημοτικου συμβουλιου Λαρισας και πολυ ευκαταστατος καθως και κολλητος του Σαμαρα ! Καθολου ασχημα δηλαδη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή