Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης στη μάχη για τον Δήμο της Αθήνας! Όλο το παρασκήνιο

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Τη δική του μάχη για τη Δημαρχία της Αθήνας φαίνεται ότι ξεκινά σιγά σιγά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η φημολογία ότι ο Γ.Πατούλης επιθυμούσε να κατέβει ως υποψήφιος στην Αθήνα, υπήρχε εδώ και καιρό. Ωστόσο όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η ηγεσία της ΝΔ δε δέχτηκε να βάλει στην πρώτη γραμμή τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, για άγνωστους βέβαια λόγους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης προτιμά να στηρίξει είτε τον Κ.Μπακογιάννη ή άλλο πρόσωπο γένους θηλυκού που θα ανήκει όμως σε μεγάλη πολιτική οικογένεια.

Μ αυτά και μ αυτά ο Γ.Πατούλης φαίνεται ότι αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του μάχη. Άλλωστε όπως σημειώνουν πηγές του HealthReport.gr είχε δεχθεί αντίστοιχη άρνηση και από τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τη Δημαρχία της Αθήνας, επίσης για λόγους που δε δημοσιοποιήθηκαν.

Ο Γιώργος Πατούλης

Έτσι ο Γιώργος Πατούλης δημιούργησε τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», και μάλιστα μαζί με τα μέλη του ΔΣ δημοσιοποιούν την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου, σε ειδική Συνέντευξη Τύπου.

Άγνωστες παραμένουν προς ώρας οι αντιδράσεις των «γαλάζιων» στελεχών δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ) θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής στο Μαρούσι όπου είναι Δήμαρχος.

2 σχόλια:

  1. Αντιλαμβανεσθε βεβαια οτι οι γιατροι και τα προβληματα τους δεν εχουν καμια σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι μπορεί να βάλει υποψηφιότητα και στους δύο δήμους και να εκλεγεί δήμαρχος και στους δύο. Αυτό βέβαια ισχύει μόνο για τον Πατούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή