Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Παρασκήνια: Ο Τσίπρας, ο Πολάκης και οι …παραπονεμένοι!

Δευτέρα 3 Ιούλιος 2017

Διαβάστε στη στήλη «παρασκήνια» του HealthReport.gr ποιος έμεινε παραπονεμένος στο υπουργείο Υγείας μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην οδό Αριστοτέλους.

Γκρίνιες και παράπονα λένε πηγές του HealthReport.gr, ότι έπιασαν τα υπόλοιπα στελέχη της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα.

Όχι τυχαία βέβαια καθώς όπως μεταφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του HealthReport.gr, ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή φάνηκε να πήγε στο υπουργείο με πρόθεση να στηρίξει τον φίλο του Παύλο Πολάκη, που το τελευταίο διάστημα δέχεται επιθέσεις από διάφορες πλευρές λόγω των τοποθετήσεών του.

Έτσι όμως ουσιαστικά προβλήθηκε εντόνως μόνο η σχέση των δύο ανδρών (Τσίπρα-Πολάκη) και οι υπόλοιποι έμειναν στην…άκρη.

Φυσικά τα παράπονα δε φαίνεται να έρχονται τυχαία αλλά είναι άλλο ένα κομμάτι στο παζλ των κακών σχέσεων που ούτως ή άλλως επικρατούν στο υπουργείο Υγείας, με τον Ανδρέα Ξανθό, όπως σημειώνουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr να έχει κακές επαφές με τον Παύλο Πολάκη, όπως επίσης πλέον και με τον Γιάννη Μπασκόζο.

Το νέο δίδυμο …φιλίας και συνεργασίας που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα είναι Ξανθός-Γιαννόπουλος (Γενικός Γραμματέας).
Ταραχώδεις σχέσεις σε μια ταραχώδη εποχή…

Δ.ΕΥΘ.

2 σχόλια:

  1. ο ομοιος τον ομοιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και η κοπρια στα λαχανα...παντως δεν θα τους ανεχομαστε για πολυ ακομη...

      Διαγραφή