Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ)

Η εκλογή του σκιάστηκε από ενστάσεις και από προσκείμενα στην παράταξη του νέου προέδρου στελέχη, όπως της Βαρβάρας Ανεμοδουρά.

Με καταγγελίες και ανακαταμέτρηση των σταυρών, συγκροτήθηκε τελικά σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

IATRONET.GR

Πρόεδρος εξελέγη ο τέως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, α' αντιπρόεδρος η Άννα Μαστοράκου, β' αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος, γενικός γραμματέας ο Γιώργος Ελευθερίου και ταμίας ο Βασίλειος Ψυχογιός.

Μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι οι: Χάρης Βαβουρανάκης, Δημήτρης Βαρνάβας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Παύλος Καψαμπέλης, Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, Χρήστος Παπάζογλου, Ανδρέας Παπανδρούλης, Παναγιώτης Παπανικολάου, Μιχαήλ Ψαλτάκος και Παναγιώτης Ψυχάρης.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος είναι πλαστικός χειρουργός, τέως αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας, ενώ από το 2000 είναι διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά νοσοκομεία “Άγιος Λουκάς”, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και Γένεσις.

Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με εκπαιδευτική άδεια από το Queen Victoria Hospital στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική και απέκτησε τίτλο ειδικότητας τον Απρίλιο του 1995.

Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική ως έμμισθος ειδικευόμενος σε νοσοκομεία της Αγγλίας από το 1991έως το 1996.

Από το 1987 έως το 1991 ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική, Ορθοπεδική και ΩΡΛ στα στρατιωτικά νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης και στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και “Κεντρικό”.

Γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Ενστάσεις

Η εκλογή του κ. Εξαδάκτυλου σκιάστηκε από ενστάσεις και από προσκείμενα στην παράταξη του νέου προέδρου στελέχη, όπως της Βαρβάρας Ανεμοδουρά.

Ακολούθησε επανακαταμέτρηση σταυρών από την εφορευτική επιτροπή, η οποία έδειξε μία σειρά λαθών.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Βαρνάβας κάνει λόγο για “βεβιασμένη απόπειρα του κ. Εξαδάκτυλου να συγκροτήσει διοικητικό συμβούλιο, χωρίς να έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών”.

Δημ.Κ.

2 σχόλια:

  1. Ευχόμεθα στους νέους δύναμη να συγκρουστούν με τις απερχόμενες Ιατρικές Βερσαλλίες, ΕΟΠΠΥ συμβάσεις για όποιον επιθυμεί, και όχι μόνο και φωτογραφικά για τα ιατρικά κομματόσκυλα και σφουγγοκωλάριους των κομματαρχών, και δήθεν κοπτόμενων για το καλό του κοσμάκη και το δίκαιο των ολίγων ιατρών...όσο λιγότερο προσεταιρίζονται τα κόμματα την ιατρική κοινότητα, τόσο καλύτερα για όλους, ασθενείς και ιατρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ...( ΒΑΡΝΑΒΑΣ & ΣΙΑ /ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.---ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ -Ι.Κ.Α Α.Ε.....κ.α.)...Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ . ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ " ΔΙΟΙΚΗΣΗ " αλα ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ..!! ...ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ 2009 ( ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ )...ΓΑΡΓΑΛΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩΩΩΩ!! ..ΑΑΑΧΧΧ..ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ,,ΙΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ..ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΕ!!............ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή