Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πρεζεράκος – Καρποδίνη το νέο προεδρείο του ΕΟΠΥΥ...

Βασίλης Βενιζέλος

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας νέο μέλος στο Δ.Σ. του ΟργανισμούΣε έναν ιδιαιτέρως εύσχημο τρόπο, προκειμένου να εξουδετερώσει τη διπλή ψήφο, την οποία διαθέτει εκ του νόμου ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Βασίλης Πλαγιανάκος, που αρνείται επιμόνως να παραιτηθεί από τη θέση του, προχώρησε τελικά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας όρισε τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού Παναγιώτη Πρεζεράκο στη θέση του μέλους του νέου Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ και, έτσι, μαζί με την αντιπρόεδρο του Οργανισμού Θεανώ Καρποδίνη, η οποία έχει εκ του νόμου επίσης δικαίωμα ψήφου, καθίσταται δυνατή η εξουδετέρωση της διπλής ψήφου του Βασίλη Πλαγιανάκου στο πεντεμελές νέο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, και μάλιστα σε εκείνες τις ψηφοφορίες οι οποίες θα αφορούν κρίσιμα ζητήματα.

Το νέο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει δράση αμέσως, μετά από μία μακρά περίοδο απραξίας, εξαιτίας της παραίτησης ή/και της αδρανοποίησης των (προηγουμένων) μελών του.

3 σχόλια:

  1. Καλή μάσα γαλάζια καλόπαιδα και συνεχίστε ελεύθερα την πολιτική του γυφτοΣΥΡΙΖΑ κατά των ιδιωτών και υπέρ των σταυλοΤΟΜΥ ! Κοιτάξτε τώτα την αναλογία 150 εκ. λειτουργικά 80 εκ. γιατροί να την κάνετε .......180 εκ. λειτουργικά και 50 εκ. γιατροί !
    και μην ξεχάσετε το ......μεγάλο πρόβλημα της ΠΦΥ , να θεσμοθετήσετε ......5ετείς συνταγείς να μην κουράζονται τα γερόντια και......όποιος ζήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω ρε διαφήμιση , έχουν λυσσαξει όλα τα sites σκεφτείτε για το βυσματαρες πρόκειται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν τα junkies τρέχουν οι ΝΔουληδες σε κάθε κρατική θέση, ξέρετε τι θα πει πέντε ολόκληρα χρόνια μακριά από το βάζο με το μέλι; Πρέπει να σκουπισουν και τα τελευταία ψίχουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή