Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Επίθεση του ΕΟΠΥΥ στους απλήρωτους οικογενειακούς γιατρούς! Τι υποστηρίζει


Επίθεση κατά των συμβεβλημένων οικογενειακών γιατρών του ΕΟΠΥΥ εξαπολύει η Διοίκηση του Οργανισμού, παρότι οι γιατροί είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ υποστηρίζει ότι λύνει το θέμα και εκφράζει την έκπληξή της για τις νομικές ενέργειες των γιατρών του ΕΟΠΥΥ αλλά και τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι θα προχωρήσουν σε επίσχεση. Διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρει η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Σε επίσχεση όσοι παραμένουν απλήρωτοι! Τι ζητούν

Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ παρότι έχει να αποπληρώσει από τον περασμένο Αύγουστο τους οικογενειακούς γιατρούς, εκφράζει την έκπληξή της για την αντίδρασή τους.

Όπως αναφέρει: “Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες το βράδυ την πρόθεση των οικογενειακών γιατρών που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ να προβούν σε επίσχεση εργασίας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των 800 οικογενειακών γιατρών, οι οποίοι ήταν ενήμεροι για την πρόθεση της Κυβέρνησης να δώσει οριστική λύση στο ζήτημα της αποζημίωσής τους”.

Λύση με Νομοσχέδιο

Η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ υπογραμμίζει ότι μέσα από νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας- εννοώντας προφανώς κάποια τροπολογία- επετεύχθη λύση στο πρόβλημα.

Και μάλιστα εξακοντίζει κατηγορίες εναντίον των γιατρών λέγοντας: “Η χρονική στιγμή που επέλεξαν οι οικογενειακοί γιατροί για να κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους για επίσχεση εργασίας, αλλά και άλλες νομικές ενέργειες κατά του ΕΟΠΥΥ, κρίνεται τουλάχιστον άστοχη καθότι το θέμα τους ρυθμίζεται”.

4 σχόλια:

  1. Άσχετος και Ανίκανος ΞανθοΚικιλιας και τεμπελχαναδες του ψευτοχρΕΟΠΥΥ: τι φωνάζετε ασήμαντα γιατρουδακια? Λύνουμε το θέμα σας με στο επόμενο .......12 μηνο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΜΗΝΕΣ -Η ΠΛΗΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι.Αυτο και αν ειναι θρασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα κανει ο ΕΟΠΥΥ αφου ουδεμια αντιδραση υπαρχει .Οσο για τους ψευτοσυλλογους μας ,χαχαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή