Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Σάλος από τις δηλώσεις του Τούρκου υπ.Υγείας που θέλει να προσλάβει Έλληνες γιατρούς!


IATROPEDIA. Με ειρωνικά σχόλια αναφέρονται πολλοί Έλληνες γιατροί στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας ότι επιθυμεί να προσλάβει 7000 Έλληνες γιατρούς που αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. 

Ως προκλητική χαρακτηρίζεται από πολλούς Έλληνες γιατρούς η δήλωση του Τούρκου υπουργού Υγείας Μεχμέτ Μουεζίονογλου ο οποίος κάλεσε τους άνεργους γιατρούς της Ελλάδας στην Τουρκία για να πιάσουν δουλειά! 

Ο Μουεζίνογλου ο οποίος έχει καταγωγή από τη Μουσουλμανική μειονότητας της Θράκης και έχει μεγαλώσει στην Κομοτηνή δήλωσε πως «κάποτε παρουσιάζαμε την Ελλάδα ως παράδειγμα κατορθωμάτων, όμως από το 2002 και μετά υπάρχει μια Τουρκία που καταφέρνει πολλά περισσότερα».


Ο Τούρκος υπουργός αναφερόμενος σε δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου πως 7000 Έλληνες γιατροί ψάχνουν για εργασία δήλωσε « 7000 Έλληνες γιατροί ψάχνουν εργασία στο εξωτερικό. Εγώ τους έχω ανάγκη. Έχουμε ανοιχτές τις πύλες μας στους 7000 γιατρούς της Ελλάδας. Καλώ τους ανθρώπους αυτούς να έρθουν στη χώρα αυτή και με την εμπειρία τους να υπηρετήσουν το λαό αυτό».

Μετά τη δημοσιοποίηση και σε ελληνικά μέσα της δήλωσης Μουεζίνογλου το διαδίκτυο και ειδικά οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά από ειρωνικά σχόλια Ελλήνων γιατρών. Αντιγράφουμε ορισμένα χαρακτηριστικά:

«Στο μεταξύ... έχουμε γίνει περιζήτητοι!
Όσοι έβλεπαν Σουλεϊμάν, είναι κάπως πιο μπροστά στην γλώσσα και στην νοοτροπία, από τους υπόλοιπους που το σνόμπαραν…»

«Φύγαμε για Τουρκία !!! Όλοι μαζί θα πετύχουμε και καλύτερους όρους συνεργασίας»
«Με πληρωμή ατζέμ πιλάφ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου