Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Προφάσεις εν αμαρτίαις από τον ΕΟΠΥΥ




Τι σας έλεγα χθες; Ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε πριν λίγο δελτίο τύπου για όσα αποκάλυψα και ουσιαστικά με επιβεβαίωσε πλήρως. Με πρόσχημα την ικανοποίηση ενός προαπαιτούμενου από το νέο Μνημόνιο, ο υπηρεσιακός υπουργός υπέγραψε μία σκανδαλώδη απόφαση, με την οποία πρακτικά πέφτουν στα μαλακά όσες ιδιωτικές κλινικές είχε διαπιστωθεί ότι είχαν κατακλέψει τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε εδώ

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα λέει στο δελτίο Τύπου ότι η συγκεκριμένη παράγραφος του μαθηματικού τύπου ήταν θέμα της διαπραγμάτευσης...μα καλά μας δουλεύουν ? η επιτροπή διαπραγμάτευσης και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός υγείας ανάθεμα και αν ξέρουν για τους μαθηματικούς τύπους υπολογισμού του clawback του εοπυυ..σιγά μην πήγαιναν στις βρυξέλλες και έλεγαν στον Ντάισελμπλουμ και στον Ολάντ για τον ΕΟΠΥΥ...
    Ας μας δείξουν οι ειδικοί του ΕΟΠΥΥ το κείμενο της διαπραγμάτευσης (τάχαμου τώρα) στο οποίο δεν συμφώνησαν οι λεγόμενοι θεσμοί και γω την παίρνω πίσω την αμφισβήτηση.. αλλά λένε ας τους πούμε ότι πάλεψε ο Αλέξης για τον μαθηματικό τύπο τί έχουμε να χάσουμε (αφού οι μισοί είναι της κυβερνήσεως και κολλημένοι με τον Αλέξη!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή