Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγές ανακοίνωσε η TEVA


Τις πληροφορίες που ήθελαν την TEVA να προχωράει σε εκ βάθρων αναδιάρθρωση επιβεβαίωσε, με ανακοίνωση της η εταιρία. Αποχωρεί ο Γενικός Διευθυντής.

Για αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στην Ελλάδα, όπως έγραψε νωρίτερα το Virus (εδώ) κάνει λόγο σε επίσημη ανακοίνωση της η TEVA Ελλάδος.

Στόχος των αλλαγών είναι τόσο η βιωσιμότητα όσο και η παραμονή της εταιρίας στη χώρα και κατ’ επέκταση η εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς μέσα από τη διασφάλιση ενός σταθερού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης.

Απόρροια των εξελίξεων είναι και η απόφαση του έως σήμερα Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, Κωνσταντίνου Φιτσώρου να αποχωρήσει από την TEVA. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, διατηρώντας παράλληλα τις αρμοδιότητες του ως Οικονομικός Διευθυντής.

«Η TEVA θα συνεχίσει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα και θα παραμείνει βαθιά αφοσιωμένη στους ασθενείς διατηρώντας τη διάθεση όλων των προϊόντων της που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά. Θα διασφαλίσει την παροχή των φαρμάκων της στην ελληνική αγορά και προς όλους τους ασθενείς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής της. Για εμάς στην Teva, η ευημερία του ασθενή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι οι ασθενείς καθώς και η ιατρική κοινότητα θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα υψηλά επαγγελματικά μας πρότυπα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε ό,τι φορά τον κ. Φιτσώρο η εταιρία τον ευχαριστεί για την αφοσίωσή του και τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία, και να του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου