Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Χωρίς ΤΟΜΥ η ανατολική Θεσσαλονίκη - Δεν βρίσκουν χώρους...

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), εμπόδιο για τη λειτουργία Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην ανατολική Θεσσαλονίκη αποτελεί η αδυναμία εύρεσης χώρων.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Στρατής Πλωμαρίτης, προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί χώροι καθώς ούτε ο Δήμος ούτε Περιφέρεια ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για παραχώρηση χώρων, ενώ δεν υπήρξε ανταπόκριση ούτε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που απηύθυνε σε ιδιώτες η 4η ΥΠΕ.

«Είχαμε σχεδιάσει αρχικά να λειτουργήσουν 10 ΤΟΜΥ στην Άνω και Κάτω Τούμπα και στην Τριανδρία και στη συνέχεια, συμπεριλάβαμε και το 5ο Δημοτικό, αλλά δυστυχώς και εκεί δεν βρήκαμε χώρους. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα δεν ξέρω πώς θα το ξεπεράσουμε» είπε ο κ. Πλωμαρίτης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΩΡΟΙ? ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η Π.Φ.Υ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή