Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Απάντηση Λουράντου στη μήνυση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ


Απάντηση Λουράντου στη μήνυση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

iATRONET. Επιστρέφει τα 'πυρά' στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ).

Με επιστολή του στο Iatronet.gr, ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος απαντά την Παρασκευή στην είδηση για μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του ο πρόεδρος των γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ) κ. Γιώργος Ελευθερίου.

Ο κ. Ελευθερίου καταγγέλλει τον κ. Λουράντο ότι φωτοτύπησε συνταγές ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, τις οποίες παρέδωσε στον υπουργό Υγείας.

Στην επιστολή του αναφέρει:

'Ή δεν διάβασαν όλη την ανακοίνωσή μου, ή η προσπάθεια επικοινωνιακής και μόνον πολιτικής είναι το αποκλειστικό ενδιαφέρον τους. Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι στην εν λόγω ενημέρωσή μου αναφέρω τα εξής:

'Ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλης, απέστειλε έγγραφο προς τον τότε αναπληρωτή υπουργό υγείας κατηγορώντας με ως πρόεδρο του ΦΣΑ ότι συκοφαντώ τον ιατρικό κόσμο, ότι οι γιατροί δεν παραβιάζουν το νόμο και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Υγείας, '...ώστε ο πρόεδρος του ΦΣΑ να προβεί σε συγκεκριμένη καταγγελία συγκεκριμένων ιατρών που αποδεδειγμένα παραβιάζουν το νόμο (εφόσον υπάρχουν), άλλως να ανακαλέσει άμεσα την ως άνω επιστολή του που συνιστά μια γενική και αφοριστική συκοφαντική δυσφήμιση του ιατρικού κλάδου στο σύνολο του'.

Λοιπόν αυτό έκανα... Έδωσα στον καθ’ ύλην αρμόδιο σημερινό υπουργό Υγείας στοιχεία που κατείχα...και που ο πρόεδρος του ΙΣΑ ζήτησε εγγράφως να κάνω!!!

Προς τι η... έκπληξη;

Επειδή, λοιπόν, από απειλές και επικοινωνιακά τρικ δεν...χαμπαριάζω, ούτε και φοβάμαι τις στοχοποιήσεις...καλοδεχούμενη η μηνυτήρια αναφορά!!!

Τίποτε άλλο ... Έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε...'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου