Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Τούρκος υπ. Υγείας: Οι Έλληνες γιατροί να δουλέψουν στην Τουρκία
Capital. Η Τουρκία είναι έτοιμη να καλωσορίσει Έλληνες γιατρούς οι οποίοι φέρεται να ζητούν δουλειά στο εξωτερικό, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Muezzinoglu.

«Περίπου 7.000 γιατροί στην Ελλάδα ψάχνουν δουλειά στο εξωτερικό. Και εμείς τους χρειαζόμαστε. Οι πόρτες της Τουρκίας είναι ανοιχτές στους 7.000 γιατρούς της Ελλάδας. Τους προσκαλώ να υπηρετήσουν αυτή τη χώρα και το έθνος με τις γνώσεις τους», δήλωσε ο Muezzinoglu.

«Η Τουρκία συνήθιζε να έχει την Ελλάδα ως παράδειγμα. Αλλά από το 2002, η Τουρκία έχει αρχίσει να πετυχαίνει πολλά περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα», δήλωσε ο ίδιος. Ένα διάταγμα της 2ας Οκτωβρίου 2011 επιτρέπει την απασχόληση ξένων γιατρών και νοσηλευτών στην Τουρκία, καθώς εγκρίθηκαν νέοι κανονισμοί αναφορικά με τις εργασιακές συνθήκες το 2012.

1 σχόλιο:

  1. Καλυτερα φτωχος ιατρος, με κανα αυγουλακι, αντε και με τα 6 και βερεσε ευρω στην πατριδα, παρα χατζηαβατης, γραικυλος με φερετζε και ολα τα λεφτα του κοσμου...
    Οταν θα ξεμπερδεψουμε με τη "σιδηροφρακτη δημιοκρατια" θα στειλουμε και σε σας, ενα Βασιλικο Ιατρικο Ταγμα να σας δωσει δωρεαν(τζαμπα) ιατρικη βοηθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή