Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Γρηγοράκος: Ανάγκη να αυξηθούν οι μισθοί των γιατρών



Την πρόθεσή του να αυξηθούν τα οικονομικά και οι μισθοί των γιατρών και να διορθωθούν οι αδικίες, όταν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές ανάγκες της χώρας, τόνισε ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Fly 89,7 την Παρασκευή.

Είναι επιβεβλημένο, τόνισε ο κ. Γρηγοράκος, να αυξηθούν οι μισθοί των γιατρών όπως και των ένστολων, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα, ότι ο ιατρικός κόσμος, πράγματι μάτωσε στα χρόνια του Μνημονίου. Αναφερόμενος στις επερχόμενες προσλήψεις, ο κ. Γρηγοράκος, ανέφερε ότι στον τομέα της υγείας, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για περικοπές, υπήρξαν αρκετά προβλήματα και δυστοκίες, και τώρα ήρθε η ώρα, να θεμελιώσουμε ένα ΕΣΥ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας επίσης, επανέλαβε ότι πρέπει να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με την κοινωνία, αλλά και με τους φορείς της υγείας, τους παρόχους, τους φαρμακοποιούς, οι οποίες είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια τόνισε. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο κ. Γρηγοράκος αναφέρεται στην θητεία του προηγούμενου υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με την πολιτική του, δημιούργησε τεράστιες συγκρούσεις με όλους τους υγειονομικούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου