Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Νοσοκομείο Χίου: Κατέρρευσε μέρος της οροφής στην παθολογικήΑπό Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Όταν επί σειρά ετών το ΕΣΥ και οι δομές του αφήνονται στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα: Η νεοδιορισθείσα διοικήτρια του "Σκυλίτσειου" έχει να αντιμετωπίσει σήμερα άλλον έναν πονοκέφαλο. Αίφνης, εν ώρα πλήρους λειτουργίας του νοσοκομείου, κατέρρευσε στον διάδρομο της Παθολογικής Κλινικής μέρος της ψευδοροφής και του σοβά που υπήρχε από μέσα. Και αυτό που φαίνεται τώρα είναι μια οροφή εμποτισμένη με υγρασία...

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το τοπικό ΜΜΕ politischios , ήδη στελέχη του Νοσοκομείου συζητούν το ενδεχόμενο αποχής από την εργασία τους. «Έρχεται ο κόσμος για να νοσηλευτεί και υπάρχει κίνδυνος να φύγει με νεκροφόρα. Είναι αδιανόητο να παίζουν πια με τις ζωής μας», ανέφερε υπηρεσιακό στέλεχος στον «π».

Στον από πάνω όροφο υπάρχει στέγη με κεραμίδια η οποία προφανώς έχει κακοτεχνίες ή απλά πάλιωσε και χρειάζεται μια ανακαίνιση μετά από τόσα χρόνια που έχει κατασκευαστεί.

Πάντως στο νοσοκομείο επικρατεί αναβρασμός και ψάχνουν εκ πρώτης να βρουν χώρο και τρόπο για να μεταφερθεί η παθολογική κλινική.


Να θυμίσουμε ότι σήμερα στις 16:00 φτάνει στο νησί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση που έκανε η τοπική Εφημερίδα Πολίτης στο Facebook:

Εφημερίδα Πολίτης

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ: Κατέρρευσε και τμήμα της ψευδοροφής των διαδρόμων και καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου