Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε τι αλλάζει στις αμοιβές και στον αριθμό των συμβάσεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ ! Αποκλειστικές πληροφορίες

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Τι αλλάζει στις νέες συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ που ετοιμάζονται.

Κούρεμα στις αμοιβές αλλά ταυτόχρονα αύξηση στον αριθμό των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ, σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr.

Ειδικότερα με συνεχείς συσκέψεις τις τελευταίες ημέρες στην οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας, σχεδιάζονται όλες οι αλλαγές που θα έρθουν μέσα στο Φθινόπωρο για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Πόσο κουρεύονται οι αμοιβές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr το ποσοστό της μείωσης στην αμοιβή για μία επίσκεψη για το γιατρό του ΕΟΠΥΥ αναμένεται να κυμανθεί στο 30%.

Να σημειωθεί ότι σήμερα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ αμείβονται με 10 ευρώ ανά επίσκεψη μικτά, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές να έχουν εκτοξευθεί για τον κλάδο στο 70% και πλέον του εισοδήματός τους. Για αυτό άλλωστε και διαμαρτύρονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Διαβάστε ΕΔΩ τι λένε: «Έρχεται άγριο τσεκούρι στις συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ! Τι υποστηρίζει το υπ.Υγείας»

Διαφορετικές αμοιβές για κάποιους

Όμως αξιοσημείωτο είναι πως αυτή τη στιγμή μελετώνται και διαφορετικές αμοιβέςγια κάποιες ειδικότητες γιατρών, όπως είναι οι οικογενειακοί γιατροί.

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν πως εξετάζεται για τους οικογενειακούς γιατρούς που θα αναλάβουν για τον ΕΟΠΥΥ τις ίδιες υποχρεώσεις σε αριθμό ασθενών με εκείνους που θα προσληφθούν στις ΤΟΜΥ, να λαμβάνουν μεγαλύτερη αποζημίωση για κάθε επίσκεψη.


Αύξηση στον αριθμό των συμβάσεων

Στο μεταξύ μπορεί να κουρευτούν οι αμοιβές αλλά από την άλλη θα αυξηθεί ο αριθμός των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ, τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Σήμερα υπάρχουν περίπου 5000 συμβεβλημένοι γιατροί οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν σε περίπου 7500.

Για το λόγο αυτό γίνονται προσπάθειες να αυξηθεί το κονδύλι για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ από τα 110 εκατ. που είναι σήμερα.

39 σχόλια:

  1. Τρομοκρατια χωρις νοημα με 7€ μεικτα θα μεινουν χωρις γιατρους ! Ετσι και αλλιως τωρα τα 10€ ανα επισκεψη οδηγουν σε 8€ στο χερι και αν συμπληρωσεις 200 επισκεψεις (αν!) 1600€ που τα μισα ειναι εισφορες/φοροι ! Με τα 800€ που μενουν τι ορωτα? Ενοικιο, leasing, λειτουργικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενα προβλημα! Με εντολη των ΙΣ +10€ απο τον ασφαλισμενο και Πειθαρχικο με Αφαιρεση Αδειας Ασκησης Επαγγελματος σε οποιον δεν τα εισπραττει για ευτελισμο του ιατρικου επαγγελματος! Και αφηστε τα ΖΩΑ του ΥΠΥΓ που θελουν γιατρους με .....7€ μεικτα να......τρεχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΥΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΓΙΑ 25€ ΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ειναι να αμειβομαι με 25 γιατι να κανω συμβαση?ιδιοτευω

      Διαγραφή
    2. Σωστος, το καλυτερο για τους νεους ειναι η Δυση αλλσ αν μεινουν καποιοι ναι στην συμβαση τους και ενωμενοι κατα των Δουλεμπορων!

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΛΕΩ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΜΑ.....

      Διαγραφή
    4. Για εσενα ενα πιατο ζεστη φασολαδα απο τον Τακη !

      Διαγραφή
    5. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΠΥΥΤΡΟΛ 2.17 ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ! ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ 25€ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ, LEASING, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !

      Διαγραφή
    6. Έλα που θες και 25 ευρώ για κάθε ασθενή που μπαίνει στο ιατρειο για την ιδια συνταγογραφηση καθε μηνα. Ρε μη μπερδευετε την ιατρικη εξεταση με την παγια συνταγογραφηση. ουτε καν ξερετε τι σημαινει 6μηνη. Και ΌΧΙ , δεν ειμαι ουτε τρολ ουτε κυβερνητικος.

      Διαγραφή
    7. Φυσικα και θελω 25€ καραγκιοζη οταν το κουρεμα ειναι 12€ και το πεντικιουρ 15€ ! Και ναι εισαι και τρολ και κυβερνητικος! Ειδαμε ποσο αποζημιωνετε και την εξεταση !

      Διαγραφή
    8. 13 καθαρά για πάγια συνταγογράφηση κάθε μήνα για κάθε ασθενή; Γιατί; γιατί επιμένεις να εκθέτεις τον εαυτό σου; Δεν ντρέπεσαι να μη διαχωρίζεις τη συνταγογράφηση από την ιατρική εξέταση; Έχεις μανία καταδίωξης. Όσοι δεν συμφωνούν με τις ανοησίες που γράφεις πιστεύεις ότι είναι κυβερνητικά τρολ που θέλουν το κακό σου. Όταν πίνεις τα βράδια , μη γράφεις σε παρακαλώ. Το πεντικιουρ είναι 15 ευρώ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥΥ.

      Διαγραφή
    9. Εσυ δεν διαχωριζεις την επισκεψη απο την συνταγογραφηση η εχεις προτεινει τιμη; Χαιρομαι που αναγνωριζεις την στρεβλωση που προκαλει στην αγορα ο χρΕΟΠΥΥ κυβερνητικο τρολ !

      Διαγραφή
    10. Φυσικα διαχωριζω. Αποψη μου για επισκεψη ειναι 50 ευρω η ιατρικη εξεταση απο παθολογο ή γενικο ιατρο. Αλλα η συνταγογραφηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. Ειναι το ιδιο για ξαναγραψεις μια ιβεσαρτανη σε ενα σταθερο ασθενη με το να σου ερθει ασθενης με κοιλιακο αλγος? Με παρατεινομενο εμπυρετο? Με διαβητη? Με πρωτοδιαγνωσθεισα υπερταση? Με απωλεια σωματικου βαρους? Φυσικα και οχι. Εαν διαχωρισουμε αυτα νομιζω πως εχει νοημα η συζητηση. Ενας καρδιολογος. Εκτιμω ιδιαιτερα την προσφορα του παθολογου και του γενικου ιατρου αλλα η παγια συνταγογραφηση να μεινει στους αγροτικους. Εσυ τρολαρεις την ειδικοτητα σου.

      Διαγραφή
    11. Μα δεν εχω αντιρηση σε αυτο που λες, ο χρΕΟΠΥΥ απο την αρχη τα εξομοιωσε ολα πολυ κακως! Αλλα να ξερεις αυτοι δεν μιλανε γοα 50 αλλα για.....5€ !

      Διαγραφή
  4. Αγαπητοί Κύριοι μπορείτε να μου πείτε πόσο ειναι η αμοιβή των ΜΗ ιατρών Συμβασιούχων του ΕΟΠΥΥ ανα επίσκεψη; (Φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγοι κτλ..) έχω την εντύπωση πως σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνούν αυτές των ιατρών. Είναι νομίζω ΝΤΡΟΠΗ να μιλάμε για χαμηλότερες απολάβες στους Ιατρούς (τα αυτονόητα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΞΑΝΘΟΒΑΡΔΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

      Διαγραφή
  5. Κανεις να μην μπει στην ΠΦΥ. Να γινει πατατρακ οπως με τις ΤΟΜΥ. Γελιοι!! Προσβολη της αριστερας!!Να δω ποιος θα εξεταζει και ποιος θα συνταγογραφει στις τιμες με τις οποιες εκβιαζετε;
    Συναδελφοι αντισταθειτε.Ολοι ιδιωτικα! Εχουμε δωδεκα χρονια σπουδες, μεταπτυχιακα και διδακτορικα και μας εκβιαζουν αγραμματοι και εχθροι της προοδου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γι αυτο ιδιωτευστε.παραδειγμα?ουτε γιατροι ουτε σαν φαρμακοποιοι.σαν τους οδοντιατρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕν τα λέει καλά, και σας το λέω γνωρίζοντας τι συζητιέται... Η αμοιβή θα μειωθεί 30% γα ωράριο 4-5 ωρών την ημέρα, που δεν αντιστοιχεί σε 200 επισκέψεις αλλά για 320 επισκέψεις το μήνα (πχ. 4 ώρες καθημερινά x 4 επισκέψεις των 15min x 20 ημέρες το μήνα = 320 επισκέψεις, που θα πληρώνονται με 1400€ μεικτά. Αυτό σημαίνει 4,375€ μεικτά το μήνα, που αντιστοιχούν περίπου σε 1,18€ καθαρή αμοιβή ανά ασθενή... Νομίζω ότι με ελημοσύνη βγάζουμε περισσότερα... Η ανοησία σε όλο της το μεγαλείο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχθές βράδυ πήγα να περάσω επίσκεψη στο edapy και μου ζητούσε αριθμό δελτίου ταυτότητας ασθενούς. Αυτο είναι πάλι καινουριο;ποση ταλαιπωρια πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε συνάδελφοι.
    Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν.
    Το ζήτημα είναι ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε. Θα αποδεχθούμε αυτό τον εξευτελισμό και θα πάμε να υπογράψουμε;
    Αν δηλαδή η αμοιβή ήταν 0€ ή έπρεπε να πληρώνετε εσείς τον ασφαλισμένο θα υπογράφατε πάλι;

    Θέλω να πω δηλαδή ποια είναι τα ΟΡΙΑ ΣΑΣ; Τι άλλο πρέπει να σας κάνουν για να ξυπνήσετε; να αμυνθείτε; να οργανωθείτε;

    Θέλουν μέσω των συλλογών να αναγκάσουν τους ιατρούς της επαρχίας να συμβληθούν εκεί που δεν υπάρχουν συμβεβλημένοι. Αυτοί χρησιμοποιούν τους συλλόγους για τους σκοπούς τους.
    ΕΣΕΙΣ γιατί δεν χρησιμοποιείτε τα συλλογικά όργανα ώστε να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ να υπογράψει κανείς αυτό τον νέο εξευτελισμό;

    Η ισχύς εν τη ενώσει.
    Ελάτε να οργανωθούμε και να αντισταθούμε.

    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό που έτσι κι'άλλοιως μπαίνεις μέσα με τα λειτουργικέ έξοδα. Το πρόβλημα είναι κατά την γνώμη μου η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του ιατρικού λειτουργήματος που το ισοβαθμίζει με αυτο του δακτυλογράφου, σεβαστό επάγγελμα μεν αλλά δεν χρειάζονται 15-20 χρόνια για να γίνεις. ο ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΊΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΟΡΊΖΕΙ γιατρε γραψε μου, αυτά τα φάρμακα, που συνήθως του χορηγούν άλλοι ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΌς ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΆΦΟΣ θα τα γράφει, για να εισπράξει το μηνιαίο 300 ευρω του. Οπότε ή φεύγεις ή άν μείνεις, πληροφοριακά , οι καθαρίστριες παίρνουν 8 ευρώ την ώρα, η δουλειά δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΦΚΑ 36% + ΕΦΟΡΙΑ 35% (λόγω κλίμακας)= 71% και μένει το 29% στο χέρι
    7€ x 29% = 2.03€ ανά ασθενή δηλαδή 406€ για 200 ασθενείς
    Άλλος λακαμαααάς για τη γαλέρααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερεις μαθηματικα. απλα δεν ισχυουν οσα γραφεις. ο ΕΦΚΑ δεν ειναι 36%. η εφορια δεν ειναι 35%

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη δεν ειναι 71% αλλα 65% οι απωκειες,ε? Ζητωωωωωωωωωω...

      Διαγραφή
    3. Εφκα. 26,9 %. + 11% εφαπαξ και επικουρικη απλα το 11% δεν εχει ερθει ακομη. Θα ερθει μαζεμενο.

      Διαγραφή
    4. 11% είναι για τους άλλους κλάδους του ΕΤΑΑ. Για τους γιατρούς είναι 4%.

      Διαγραφή
  13. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΕΛΠΙΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ 7-10%. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΜΟΝΟΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΗΚΑΤΕ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4:27 Όταν υπογράψαμε τις πρώτες ( κ τελευταίες ...) συμβάσεις δεν ήταν φορολογικά κολάσιμο να εισαι ελεύθερος επαγγελματίας.Με την "πρώτη Αριστερή " κυβέρνηση ( κ τελευταία) όμως αυτό άλλαξε πολύ .Είναι προφανές ότι εκβιάζετε κ έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι αυτό που κατάφεραν κ όλοι όσοι εκβίασαν πριν από εσάς : Να αποδεχτούμε -οσοι αποδεχτούμε - μια σύμβαση την οποία θα τιμούμε αναλόγως .Ο,τι πληρώνεις παίρνεις..

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα. Την ίδια συμπαράσταση που είχαν οι γιατροί του ΙΚΑ από τους ασθενείς την ίδια συμπαράσταση θα εισπραξετε συμβεβλημενοι. Νομίζετε τον ασθενή ηλιθιο όταν ζητάτε την "συμμετοχή" του. Η αγορά είναι ανοιχτή. Βγείτε να δούμε

      Διαγραφή
    3. Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΜΠΙΓΚ Ο ΧΡΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ BACKGROUND ΠΧ ΓΟΝΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ! ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ !

      Διαγραφή
    4. Αν δεν το έχεις καταλάβει ,είμαστε ήδη στην αγορά.Οι συμβεβλημένοι δεν κρατούν κανέναν εκβιαστικά στο ιατρείο τους αφού οι ασφαλισμένοι έχουν επιλογές .Η' άχρηστο Δημοσιο η'ιδιωτες.Αλλα βέβαια δεν σου χωράει στο μυαλό ότι μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος την υγεία του σε εσένα χωρίς εξαναγκασμό!

      Διαγραφή
  14. Κανονικά πρέπει να καταργηθούν όλες οι συμβάσεις των κλινικών γιατρών, Δεν χρειάζονται. Πολύ φασαρία για την επίσκεψη και μόνο. Ας πληρώνει ο ασθενής μια επίσκεψη ,5.10.15 ευρώ ανάλογα με τη περίπτωση.Ετσι θα υπάρχει και καλύτερη εξυπηρέτηση ,χωρίς να είναι συμπληρωμένος κανένας, αλλά και γιανα μπορεί ο ασθενής να κάνει επιλογή γιατρού και να μην αισθάνεται εγκλωβισμένος σε κάποιο γιατρό. Ο συναγωνισμός θα ξεκαθαρίσει και το ποιός γιατρός αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!!! ''ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ''

      Διαγραφή
  15. Μετά μιλάμε για αξιοπρέπεια χαμένη,κατάντια, ευτελισμό του γιατρού. Ο ίδιος δεν έχει αποτολμήσει να βρεί τρόπο και να τον υποστηρίξει με τα συλλογικά του όργανα να έχει αξιοπρέπεια .Δεν έχει κάνει μιά πρόταση για να καταργηθούν οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ για τους κλινικούς γιατρούς τουλάχιστον, που το μόνο που προσφέρει η περίφημος σύμβαση είναι η 3 ευρώ επίσκεψη . Απ' έναντίας εκλιπαρούν να γίνουν πιό πολλές. Που στοχεύουν;; Στο να μαζεύονται οι ασθενείς σ' αυτούς με κράχτη μόνο τη τζάμπα επίσκεψη !! Χειρότερα δηλαδή απο το παλιό ΙΚΑ που εκεί ο ασθενής αναγκαστικά πήγαινε και για επίσκεψη και για φάρμακα και γιά εξετάσεις. Τώρα που μπορεί ο γιατρός να γράφει φάρμακα ,εξετάσεις, σε όλους τους ασφαλισμένους στο ιδιωτικό του ιατρείο θα έπρεπε να μη δέχεται τον εξευτελισμό της σύμβασης για την απαξιωτική επίσκεψη. Οσο για τους ασθενείς που αδυνατούν να πληρώσουν ,όπως πληρώνουν τον οδοντίατρο, ας πηγαίνουν στις δημόσιες δομές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή