Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκήνια: Σε αναμμένα κάρβουνα για τις φήμες ανασχηματισμού στο υπ.Υγείας!

Δευτέρα 25 Σεπτέμβριος 2017

Διαβάστε στη στήλη «παρασκήνια» του HealthReport.gr για τη φημολογία των τελευταίων ημερών περί ανασχηματισμού, που έχει φθάσει βέβαια και στο υπουργείο Υγείας.

Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται ότι κάθονται οι ένοικοι του υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, μετά τα σενάρια περί ανασχηματισμού.

Πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι στους διαδρόμους του υπουργείου Υγείας οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αλλά και οι εκτιμήσεις για το ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν κατά κύρια βάση είναι δύο:

1.Στην περίπτωση αλλαγών μένουν και οι δύο Κρητικοί υπουργοί Αν.Ξανθός και Π.Πολάκης.
Και αυτό επειδή είναι σε εξέλιξη διάφορα έργα στο υπουργείο Υγείας όπως νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ΤΟΜΥ, αλλαγές στα νοσοκομεία, ξεκαθαρίσματα με ΚΕΕΛΠΝΟ, Ντυνάν, Εξεταστική κ.α.

2.Εάν γίνει ανασχηματισμός αποχωρεί ο Π.Πολάκης και αναβαθμίζεται σε άλλο υπουργείο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, υψηλόβαθμα στελέχη έλεγαν στο HealthReport.gr, ότι η μετακίνηση Πολάκη θα οφείλεται όχι στο έργο του, καθότι θεωρείται επιτυχημένοςαπό το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά λόγω των κακών σχέσεων με τον Ανδρέα Ξανθό.

Ξανθός και Πολάκης όταν ακόμη έκαναν κοινές εμφανίσεις και σε τραπέζια

Οι δύο άνδρες είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι διατηρούν τυπικές έως κακές σχέσεις και η συνύπαρξή τους, λέγεται ότι δημιουργεί διάφορες δυσλειτουργίες στην κυβέρνηση. Διαβάστε ΕΔΩ: “Παρασκήνια: Ο ένας στη Δύση ο άλλος στην Ανατολή!”

Όμως παρά τα σενάρια, άγνωστο παραμένει εάν ο πρωθυπουργός προχωρήσει τελικώς στον μελλούμενο ανασχηματισμό και στις αλλαγές των προσώπων.
Ωστόσο ήδη πολλοί στην Κουμουνδούρου τρίβουν τα χέρια τους, καθώς φιλοδοξούν να γίνουν αντικαταστάτες…

Δ.Ευθ.

4 σχόλια:

  1. Παντως τα ρεζιλικια που ειδαμε ειναι βασικα εργο του Ξανθοτρομπ@ ! Η αποστασιοποιηση Πολακη ειναι εμφανης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, με τετοιες......εποτυχιες ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέτα από όσα έγραψε για την μικρή Νεφέλη, ο Οπλάκης θα πάρει τα κλειδιά στο χέρι και θα πάει σπίτι του . Αρκετά πια με τον κουραμπιεδόμαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος Υπουργός Υγείας ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Κουρουπλής..Ακολούθησαν οι Ξανθοπολάκηδες...εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζε για Υπουργό Υγείας έναν τυχαίο περαστικό από τον δρόμο, θα τα είχε καταφέρει καλύτερα...Μιλάμε όλα διαλύθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο τομέας της Υγείας έχει τους πλέον ανίκανους, τους πλέον άχρηστους με περικεφαλαία...Και για τον Πολάκη τι να πει κανείς..Εγώ προσωπικά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που ο "πολιτικός μου προιστάμενος" είναι ο Πολάκης..Αλλά βλέπεις οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΛΟΙ τέτοιοι είναι: πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή