Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Η μικρή Νεφέλη μπορεί να εγχειριστεί στην Ελλάδα - Επικοινωνιακό σόου από Πατούλη


Τάκης Γεωργακόπουλος: Η μικρή Νεφέλη μπορεί να εγχειριστεί στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού"!


«Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου που χρειάζεται η μικρή Νεφέλη, μπορεί να γίνει στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ακριβώς δίπλα, δηλαδή, από το "Αγία Σοφία" όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα το παιδί. Σε περίπτωση που δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) θα είχε ήδη στείλει το παιδί στο εξωτερικό, όπως κάνει διαχρονικά για εκατοντάδες ασθενείς κάθε χρόνο».
http://tvxs.gr/

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος, με αφορμή την καμπάνια συλλογής χρημάτων που διεξήγε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, δηλαδή ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Τάκης Γεωργακόπουλος είπε ότι την απόφαση αν θα σταλεί στο εξωτερικό ασθενής, την παίρνει κάθε φορά το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, που είναι όργανο ανεξάρτητο από τον ΕΟΠΥΥ και αποτελείται από γιατρούς.

«Οι θεράποντες ιατροί δεν ήξεραν ότι στο διπλανό ακριβώς νοσοκομείο γίνεται αυτή η επέμβαση; Δεν συνεννοούνται μεταξύ τους οι γιατροί;» διερωτήθηκε.


Σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και τον τρόπο που παρουσιάστηκε, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ εξέφρασε τη λύπη του και την οργή του, διότι ούτε ένας δημοσιογράφος δεν απευθύνθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει και διότι ένα μικρό άρρωστο παιδί έγινε αντικείμενο επικοινωνιακού παιχνιδιού από τον Πατούλη.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο Κ. ΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.....Η ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ......ΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει καποιος συναδελφος να μας πει αν γινεται ή δεν γινεται αυτη η επεμβαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή