Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Επιχείρηση «απεξάρτησης» ιδιωτικών κλινικών από τον ΕΟΠΥΥ

Επιχείρηση «απεξάρτησης» από τον ΕΟΠΥΥ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις ιδιωτικές κλινικές, σε μία προσπάθεια να αυξήσουν τα έσοδά τους από εξωτερικούς ασθενείς. Υπό το πρίσμα αυτό, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών αναλαμβάνει δράσεις για να προσεγγίσει αναπτυσσόμενες και καίριας σημασίας αγορές όπως είναι της Ινδίας, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Λιβάνου.

Ηealthview.gr

Καλεί μάλιστα τα μέλη της να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop, που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού αλλά και την αιγίδα των Πρεσβειών της Ελλάδας της κάθε χώρας σε Σαουδική Αραβία (Riyadh 21/03/2018), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Dubai 21/04/2018), Λίβανο (Beirut 02/05/2018) Ινδία (Delhi 22/01/2018) και Κουβέιτ (Kuwait City 20/02/2018).

Σύμφωνα με την ΠΕΙΚ, «ο πρωταρχικός στόχος των εν λόγω εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από αυτές τις σημαντικές αγορές». Εξηγεί δε ότι η επιλογή των παραπάνω αγορών έγινε με γνώμονα αφενός τη δυναμική και το αυξανόμενο ενδιαφέρον της εκάστοτε χώρας για τον τουρισμό της Ελλάδας, αφετέρου την έντονη ζήτηση των tour operators και travel agents για διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης στη χώρα τους.

Στη διάρκεια του Greek Tourism Workshop οι εκπρόσωποι των κλινικών θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους κορυφαίους πράκτορες του εκάστοτε προορισμού.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop των προηγούμενων ετών σημείωσαν σημαντική αύξηση στα μερίδιά τους από τις εν λόγω αγορές. Απόδειξη αυτού είναι η παρατηρούμενη πιστότητα εταιριών που συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου