Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Πρόταση Ιατρικών Συλλόγων της Μακεδονίας και Επαγγελματικών Ενώσεων για τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2018


Πρόταση Ιατρικών Συλλόγων της Μακεδονίας και Επαγγελματικών Ενώσεων για τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ

Είναι πλέον αντιληπτό ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δυσκολεύεται να οικοδομήσει την πολυπόθητη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, διότι ο ιατρικός κόσμος απέρριψε τις προσβλητικές συμβάσεις εργασίας που του προτάθηκαν. Από τους χίλιους ιατρούς που ζητούν στα ΤΟ.Μ.Υ. μόλις διακόσιοι δέχτηκαν να συμμετάσχουν και όπως φαίνεται η προσέλευση για τις συμβάσεις οικογενειακών ιατρών επίκειται πενιχρή.

Η αποτυχία του Υπουργείου οφείλεται στη λανθασμένη αντίληψη της πραγματικότητας και στην αδυναμία κατανόησης του ιατρικού κόσμου ειδικά εκτός του δημοσίου.

(Η υπεροψία της εξουσίας σε συνδυασμό με τις ιδεοαναγκαστικές αντιλήψεις που περιστρέφονται εμμονικά γύρω και ενάντια από το κέρδος τους οδηγούν σε εσφαλμένες κινήσεις ιεραρχώντας πρώτα το δωρεάν και μετά την ποιότητα.) 

Επειδή εμείς ως θεσμοί θεωρούμε ότι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι αναγκαία στον τόπο μας, παραθέτουμε προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την πολιτεία να απεμπλακεί από το αδιέξοδο, και εναρμονίζονται με την καθημερινή πραγματικότητα των ιατρών. 

1) Διασφάλιση της ελεύθερης επιλογής οικογενειακού γιατρού καθώς και γιατρών ειδικοτήτων μέσα από ένα δίκτυο στο οποίο θα εντάσσονται όσοι το επιθυμούν με μακροχρόνια πρόβλεψη εναρμόνισης αναλογίας οικογενειακών ιατρών και πληθυσμού .

Η διαδικασία σύνδεσης των γιατρών θα πρέπει να ακολουθεί τους εξής άξονες:

α) Οριοθέτηση ενιαίου ηλεκτρονικού αλγορίθμου διαχείρισης ασθενών και πρωτοκόλλων αντιμετώπισης που θα εφαρμόζεται από όλους τους οικογενειακούς ιατρούς. Θεσμοθέτηση ηλεκτρονικού φακέλου ασθενών, η τήρηση του οποίου θα είναι ευθύνη του οικογενειακού ιατρού και η ενημέρωσή του υποχρέωση και των ειδικών ιατρών που τυχόν εξετάζουν τον ασθενή.
β) Οι οικογενειακοί ιατροί να είναι είτε του δημοσίου, είτε με σύμβαση, είτε πιστοποιημένοι με προκαθορισμένη αμοιβή.

Έτσι θα επιτευχθεί: 

· Ίση μεταχείριση των πολιτών τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα . 

· Πραγματικά ελεύθερη επιλογή οικογενειακού ιατρού και όχι κατευθυνόμενη και εξαναγκαστική όπως είναι τώρα .

2) Να δημιουργηθεί ένα παράλληλο δίκτυο ιατρών λοιπών ειδικοτήτων που θα συνεργάζεται καθετοποιημένα με το δίκτυο οικογενειών ιατρών και θα έχουν παρόμοιες εργασιακές σχέσεις με τους οικογενειακούς ιατρούς .

3) Δυνατότητα παραπομπής όλων των ιατρών σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια νοσηλευτικά ιδρύματα του ΕΣΥ και του ιδιωτικού τομέα με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και αξιολόγησης παραπομπών .

4) Έμπρακτος σεβασμός στο έργο των συμβαλλόμενων ιατρών με αξιοπρεπή και δίκαιη αμοιβή 

α) Θεσμοθέτηση πάγιων αποζημιώσεων για:
Χρήση του χώρου
Τήρηση αρχείων (δεδομένου ότι θα ζητηθούν πιστοποιήσεις για τήρηση του στο άμεσο μέλλον)
Πιστοποιήσεις που χρειάζονται τα ιατρεία 
Απασχόληση γραμματειακής υποστήριξης

β) Η οργάνωση των ραντεβού να είναι αποκλειστικά ευθύνη του ιατρού .

γ) Με όσους ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων συνάπτει συμβάσεις ο ΕΟΠΥΥ να προπληρώνει τις επισκέψεις που αγοράζει.

δ) Στους οικογενειακούς ιατρούς με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας να προβλέπεται η πληρωμή άδειας 30 εργάσιμων καθώς και ασφαλιστικές εισφορές εργοδότου από τον ΕΟΠΥΥ όπως προβλέπει ο νόμος

ε) Μείωση της γραφειοκρατίας προκειμένου να αυξηθεί ο χρόνος εξέτασης του ασθενούς.

5) Ορθολογική κατανομή πόρων. Δεν είναι δυνατόν ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να έχει διαχειριστικά έξοδα 176 εκατομμύρια ετησίως και για την παροχή υγείας στους πολίτες να διατίθενται μόνο 90 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι η πολιτεία αντιμετωπίζει το ίδιο εξευτελιστικά ιατρούς και πολίτες. Επίσης οι πόροι πρέπει να κατανέμονται ισόρροπα προς τους ασθενείς ανεξαρτήτως αν αυτοί επιθυμούν να εξυπηρετούνται από δημόσιες δομές ή συμβεβλημένους ιατρούς. Στην συγκεκριμένη συγκυρία και καθώς το πείραμα των ΤΟΜΥ δε φαίνεται να επιτυγχάνει, ζητούμε οι πόροι του ΕΣΠΑ να ανακατανεμηθούν προς τον ΕΟΠΥΥ.

Με τις παραπάνω προτάσεις θεωρούμε ότι είναι εφικτή η προσέλευση και η ένταξη με κανόνες όλων των ιατρών στο σύστημα καθώς και η ελεύθερη επιλογή οικογενειακού και ειδικού ιατρού .

Σε ένα κόσμο που η ιατρική γνώση εξειδικεύεται συνεχώς οι πρωτοβάθμιοι και εξειδικευμένοι ιατροί θα πρέπει να είναι σε άμεση συνεργασία για το καλό των πολιτών.

Στην Ελλάδα του σήμερα όπου υπάρχει πληθώρα ιατρών ειδικοτήτων αυτό είναι εφικτό και αποτελεί παγκόσμιο προνόμιο για τους Έλληνες πολίτες εάν υπάρξει η έμπνευση και η πολιτική βούληση.

Τέλος απευθυνόμενοι προς τους συναδέλφους τονίζουμε ότι η επιλογή των συμβάσεων που προτείνει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σήμερα, υποβαθμίζει την εργασία σας και κατ’ επέκταση την επαγγελματική σας φήμη που δύσκολα θα επαναφέρετε όταν ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα σας ανακοινώσει πως δεν θα σας χρειάζεται πλέον . 

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, πρόεδρος Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, πρόεδρος Dr. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος

Ιατρικός Σύλλογος Καστοριάς, πρόεδρος Παπαδόπουλος Λάζαρος

Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, πρόεδρος Τσεβεκίδης Χαράλαμπος

Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας, πρόεδρος Τσανικίδης Ηρακλής

Ιατρικός Σύλλογος Σερρών, πρόεδρος Βάκαλος Άγγελος

Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας, πρόεδρος Κωνσταντινίδης Σταύρος

Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής, πρόεδρος Πυρπασόπουλος Μάριος-Γεώργιος

Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδας, πρόεδρος Τούλης Ευάγγελος

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης, πρόεδρος Καλούδη Ελισσάβετ

Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ), πρόεδρος Μποδοσάκης-Πρόδρομος Μερκούρης

33 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΚΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΕΝΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος είναι δημόσιο θα πρέπει να έχει δικαίωμα ιδιωτικού ιατρείου νόμιμου και οχι όπως στο ΕΣΥ παράνομου. Ξέρουμε τι γινόταν και τι γίνεται ακόμη.

      Διαγραφή
  2. Καλά, μαζευτήκατε τόσοι σύλλογοι,τόσες επαγγελματικές ενώσεις και εταιρείες και βγάλατε αυτές τις προτάσεις;
    Λέτε να υπάρχει δίκτιο οικογενειακών γιατρών που θα συμβάλλονται όσοι επιθυμούν,ανάλογα με τον πληθυσμό και θα ακολουθούν κανόνες.Δεν λέτε όμως,θα υπάρχει ωράριο;; Λέτε να κλείνει τα ραντεβού ο γιατρός.Πότε;; πόσα;; Να προαγοράζει ο ΕΟΠΥΥ επισκέψεις και να μην ξέρει μετά τι θα γίνεται;; Θα γίνεται το είμαι συμπληρωμένος; Θα έχει και γραμματέα θα του πληρώνει και το ΕΦΚΑ. Αλήθεια ποιός νόμος το λέει αυτό;; Η σύμβαση παροχής επιστημονικών υπηρεσιών από εργαζόμενο επιστήμονα,που επιλέγει ο ίδιος βασικούς όρους της απασχολησής του και δεν ελέγχεται απο τον εργοδότη ως προς τον τρόπο και ως προς τον χρόνο παροχής των υπηρεσιών του στον καθορισμένο από τη σύμβαση και τη φύση των υπηρεσιών του τόπο, δεν είναι σύμβαση εξαρτημένης εργασίας. (Ολ.Α.Π. 28/2005)
    Και για τις αμοιβές τι λέτε;; Ποιό ποσό είναι αξιοπρεπές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΗΔΙΚΑ και το ΣΕΕΥΠ γιατι πληρωνονται καραγκιοζιξεφτιλα τρολ 6.09? Παντως δεν ειναι αξιοπρεπες το 1600 μεικτα οταν ο Καρανικας παιρνει 2500!Το πιασες εγκαθετισκο?

      Διαγραφή
    2. Η σύμβαση στην οποία αποφασίζει μόνος του ο Εργοδότης πως ονομάζεται ξεφτιλοτρολοχαφιέ?

      Διαγραφή
    3. Δεν πα να σκούζετε άχρηστοι δημοσιοτεμπελχανάδες του χρΕΟΠΥΥ ! Ότι πούμε θα γίνει και αν σας αρέσει ! Υπογραφή, οι γιατροί που σας ξεφτίλισαν !

      Διαγραφή
    4. Μιλάτε και εσείς ?Τα......ζώα του χρΕΟΠΥΥ ? Δεν μου λέτε την προηγούμενη σύμβαση που μας βάλατε να υπογράψουμε , την ......υπογράψατε ποτέ ? ΖΩΑ......Ε ......ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .........!

      Διαγραφή
    5. Γιατί άχρηστο ζώο , αν σας πούμε πχ αριθμό επισκέψεων και συμφωνήσουμε , θα τον .....τηρήσετε ; Πόσες φορές αλλάξατε τον αριθμό και τον τρόπο των επισκέψεων βρωμοκοπρίτες παρά το ότι ΤΙΠΟΤΑ παρόμοιο δεν προέβλεπε η σύμβαση ! Αλλά μήπως την .....υπογράψατε βρωμογκάγκστερ ποτέ ; Αληταράδες ! Και κάνετε και .....μαθήματα Εργατικού Δικαίου ! Βρωμοζώα

      Διαγραφή
    6. Εδω κοροϊδευόμαστε. Ο ΕΟΠΥΥ είχε το θρασος να προτεινει ατομικές συμβάσεις (ενώ οι ταχαμου αριστεροί κόπτονται για τις συλλογικές)χωρίς να καλύπτει ΕΦΚΑ, αλλά απαιτώντας από το γιατρό να μην απουσιάζει ποτέ ή αν τολμήσει να απουσιάσει να καλύπτει σε άλλες μέρες το χρόνο του, να πληρωθεί καθαρά ψίχουλα αφού οι κρατήσεις θα είναι υπέρογκες και να μην πορεί να διαχειριστεί το ιατρείο του αφού τα ραντεβού του θα τα κλείνουν κεντρικά. Και αυτό βαφτίζεται μη εξαρτημένη εργασία. Εργασιακά δικαιώματα σην Ελλάδα έχουν μόνο οι καθαρίστριες?

      Διαγραφή
    7. Όχι 11.34 έχει και ο ......Καρανίκας !

      Διαγραφή
    8. ΕΔΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 11.34 ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣ !

      Διαγραφή
  3. Τακης ο λαικος αγωνισταρας: δεν αρμενιζουμε εμεις στραβα! Ο αθλιος ......ιμπεριαλιστικος γυαλος ειναι στραβος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συλληφθεί πάραυτα ο .....γυαλός και να σταλεί σε ΓΚΟΥΛΑΓΚ για να βάλει .....μυαλό και να .....γαλουχηθεί στις αρχές του Γεωργακοπούλειου Σοσιαλισμού !

      Διαγραφή
  4. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΩς ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτη φορα.....Αριστερα ,συναδελφε !

      Διαγραφή
    2. 12.02 και 2.59 το ύφος του συναδέλφου είναι ακριβώς απαντηση σε αυτό του ΥΥΚΑ και των υπολοίπων ζώων που παίζουν με την ζωή μας .Όσο για εσάς ...καλά να περάσετε με το νέο σας εργοδότη .Τι είναι οι 2250 τελικά θα τα πούμε σε 3 μήνες.Ειναι προφανές ότι δεν έχετε δουλέψει πουθενά και οι δυο σας αλλοιως θα καταλαβαίνατε την ψυχολογία του τζαμπατζη .Πάρτε πτυχίο , δώστε ειδικότητα , επενδύστε σε ιατρείο και όλα έτοιμα για την νέα σας καριέρα στην λογική της μιζέριας .

      Διαγραφή
  5. Εγώ λέω πως αξιοπρεπής αμοιβή αντί τα 0.71€ ανά ασθενή είναι τα 20€.
    Άρα 28 φορές περισσότερα. Άρα 28x1600/μήνα ίσον ...45.000 ευρώ/μήνα για κάθε οικογενειακό γιατρό!!

    Είδατε? Η απάτη είναι των οικογενειακών γιατρών και όχι του ΕΟΠΥΥ όσον αφορά τις αμοιβές τουλάχιστον.

    Ένας γιατρός σε ένα κέντρο υγείας που έχει μια κωμόπολη 10.000 κατοίκων στην ευθύνη του, κάνει διαίρεση του μισθού του με τον πληθυσμό της πόλης?

    ΑΡΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ 70 ΛΕΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!!

    ΣΕ ΑΛΛΑ θα έπρεπε να εστιάσετε, όσον αφορά τις συνθήκες της σύμβασης, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ όσον αφορά την ουσία του συστήματος που είναι σαθρή και ελεεινή και υποβιβάζει την υγεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εστιάζουμε αλητάμπουρα στα 1600 ευρώ οροφή που με 400 ΡΦΚΑ, 400 ενοίκιο, 400 ρεύμα/κοινόχρηστα/νερό/τηλ. /λειτουργικά είναι τελικά ......400 ευρώ για ......την γραμματέα ! Η φτωχή Σλοβακία δίνει ......5 ευρώ ανά ασθενή στον ΟΙ , άρα η απάτη παπαγαλάκι είναι των αφεντικών σου ! Τσάκο τώρα ......72 σεντς για τις ανοησίες !

      Διαγραφή
    2. Εσύ 10.05 εστίασε αν θέλεις εκεί και δούλεψε με 1600= 300 ευρώ ! Να δούμε , πόσο θα αντέξεις !

      Διαγραφή
    3. Κανένα πρόβλημα...μπορείς να υπογράψεις και να μην θες να συμφωνήσουμε και με τις χαζομάρες σου .Καλή τύχη.Με τετοιο IQ για ΕΟΠΥΥ είσαι ο,τι ονειρεύεται ο Πολακης . Τι; Δεν είσαι γιατρός ; Ε καλά , δεν πειράζει ... λεπτομέρειες.

      Διαγραφή
    4. Κάνετε όλο λογαριασμούς για τα λειτουργικά έξοδα του ιατρείου. Το ιατρείο υποτίθεται οτι υπάρχει.Και έχει τόσο ενοίκιο,ρεύμα,τηλ κλπ. Αυτά δεν πρέπει να τα υπολογίζεται στην αποζημίωση της σύμβασης. Το μόνο που θα επιρεασθεί θα είναι το εισόδημα για την εφορία και το ΕΦΚΑ. Τώρα για γραμματέα και για πολυτέλειες δεν συζητάνε αυτοί που έχουν ανάγκη τη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ.

      Διαγραφή
    5. Μεθυσμένος είσαι .....παλιοβλάκα? Υπάρχουν και πρέπει να .....πληρωθούν ! Αν όλους ντε φάκτο τους συμπεριλαμβάνεις στις δωρεάν επισκέψεις απδιότι δεν αφήνεις περιθώριο για ιδιωτικές, από που θα πληρωθούν .....ΖΩΟΝ? Η γραμματέας πάλι επιβάλλεται από τον όγκο της δουλειάς (2250 ασθενείς, φάκελος κλπ !) αλλά για να το καταλάβεις ......ΒΟΔΙ θα πρέπει να έχεις πάει πέρα από το .....δημοτικό! Άντε ρε βρωμιάρη δημόσιε υπάλληλε παράτα το πληκτρολόγιο να δουλέψεις ! Καραγκιόζη.....

      Διαγραφή
    6. 9.59.Υπέγραψε εσύ και άσε εμάς τους χαζούς να φωνάζουμε!Τέτοια κορόιδα θέλουν και ,όπως φαίνεται από εσένα ,υπάρχουν .Δεν είσαι γιατρός ; Λεπτομέρειες...

      Διαγραφή
    7. Από το υβριστικό ύφος που έχεις 12:34 π.μ. φαίνεται πόσο καλός γιατρός και επιστήμων είσαι. Τι να λέμε μετά; Εσύ δεν έχεις καταλάβει βασικά πράγματα. Οταν λένε 2250 πληθυσμό στην ευθύνη σου, δεν εννοούν οτι είναι όλοι ασθενείς. Αυτοί που θα έλθουν θα είναι ένα μικρό ποσοστό. Εκτός αν τους κατασκευάζεις εσύ ασθενείς για να έχεις πελάτες. Και γιαυτό θέλετε το κατά πράξη και περίπτωση ,για να εμφανίζετε τον ίδιο ασθενή κάθε μήνα 5-6 φορές για επίσκεψη.
      Το σωστό είναι το ωράριο καθημερινά ανεξάρτητα του αριθμού των επισκέψεων χωρίς ραντεβού.
      Μετά το ωράριο αυτό θα μπορέσεις να δείς ιδιωτικά περιστατικά.
      Αλλά που όρεξη για δουλειά. Και με τί ικανότητες; Ετσι λοιπόν θέλετε τον ΕΟΠΥΥ για να είσαστε κρατικοδίαιτοι και με γραμματέα....
      Ψάξε καλύτερα άλλη δουλειά. Δεν το'χεις.

      Διαγραφή
    8. Συνάδελφε 10:05 μ.μ. είναι ακριβώς όπως τα γράφεις.
      Εδώ όμως ως φαίνεται,από τις σπουδές στις διάφορες χώρες που έκαναν αυτοί οι γιατροί που διαμαρτύρονται, ξέχασαν τα Ελληνικά και μεταφράζουν τη λέξη πληθυσμός, σε ασθενείς!!!
      Αντε τώρα να είσαι ασθενής και να πάς σ'αυτούς. Θα σου πούνε οτι η Ελλάδα έχει 10.000.000 ασθενείς!!!




      Διαγραφή
    9. 12.02,10.05,2.19/που ειστε το ιδιο προσωπο εισαι Παναξιο εξυβρισης ΖΩΟ διοτο οι 2250 ασφαλθσμενοι ΖΩΟΝ σημαινουν συγκεκριμενη ροη ασθενων ΖΩΟΝ, χωρια ο ηλεκτρινικος φακελος Αρχιζωον! Αλλα για να τα καταλαβεις αυτα ΑρχιΜεγαΖωον πρεπει να εισαι γιατρος , να εχεις κσνει πχ αγροτικο γιγαντοτεραστιο ΖΩΟΝ και οχι να τρολαρεις επ αμοιβη Ζωον!

      Διαγραφή
    10. 2.19 εχεις τοση σχεση με την Ιατρικη οση ο Σεφερλης γιατι ουτε καν τι εννοει ο συναδελφος δεν εισαισε θεση να καταλαβεις!!!

      Διαγραφή
    11. Βλακομουτρο 2.18 ξερεις ποια ειναι η ροη με 2250 πληθυσμο+ηλεκτρονικο φακελο; Αντε ρε τεμπελχανα δημοσιε υπαλληλε γυρνα στην .....τσοντα σου και ασε την αναλυση που θα πεις σε Ειδικο γιατρο ποση δουλεια αντιστοιχει αστοιχειωτε.....

      Διαγραφή
    12. Απο το υβριστικο υφος 12.02 φαινεται ποσο μεγαλοι αλητες ειστε στον χρΕΟΠΥΥ! Σε ψευτες σαν και του λογου σας (πχ θα κανουμε .....συλλογικες συμβασεις,συμφωνησε μαζι μας ο ......ΠΙΣ κλπ κλπ)μονο ......ροχαλα και μαλιστα καταπρασινη αρμοζει! Απο αυτα ομως που λες εσυ , κανει ΜΠΑΜ η αγνοια πανω στην δουλεια του γιατρου!Γυρνα λοιπον στην μυγοσκοτωστρα,φαε απο τα ......176 εκ. λειτουργικα εξοδα του νταβατζη/χρΕΟΠΥΥ(για τους γιατρους δεν περισσευουν ουτε.....90εκ.!!!)και ασε την συζητηση σε ανθρωπους που ξερουν!

      Διαγραφή
  6. Που ......εξαφανίστηκαν τα ζώα των χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ μετά το ξύλο που έφαγαν από τους ΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΗ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ.

      Διαγραφή