Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη Παύλου Πολάκη στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν»- Δεν ειδοποίησε ποτέ την διοίκηση

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Μετέβη τελικά στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και μίλησε στους εργαζόμενους για θέματα που αφορούν την πώληση του νοσοκομείου. Κατά την εκδήλωση αυτή δεν συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου καθώς δεν τους είχε ενημερώσει για την ακριβή ώρα της επίσκεψής του, ούτε και είχε εκφράσει επιθυμία συνάντησης μαζί τους...

Όπως αναφέρουν στο iatropedia πηγές από το "Ερρίκος Ντυνάν", ο κ. Πολάκης μετέβη στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και μίλησε στους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Ο υπουργός επανέλαβε την επιθυμία και πρόθεσή του να περάσει το "Ερρίκος Ντυνάν" στο Δημόσια μέσω της εξαγοράς του από το Ωνάσειο, μια προσφορά ωστόσο που η Τράπεζα Πειραιώς -ιδιοκτήτης του νοσοκομείου- δεν έχει αποδεχτεί.

Επίσης, για πολλοστή φορά τα "έβαλε" με τον κ. Γιάννη Στουρνάρα ...εγκαλώντας τον γιατί δεν έχει παρενέβη στη Τράπεζα Πειραιώς για να καθησυχάσει την διοίκησή της και να βοηθήσει στην πώληση του νοσοκομείου. Βέβαια, ο κ. Στουρνάρας δεν έχει δικαιοδοσία σε μη συστημική τράπεζα όπως είναι η Τράπεζα Πειραιώς, και ως εκ τούτου έχουμε άλλη μια φορά εκ μέρους του κ. Πολάκη "ανακάτεμα" του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα!

Παρόλα αυτά, η συνάντησή του με τους εργαζόμενους στο "Ερρίκος Ντυνάν" έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δεν υπήρξαν δύσκολες στιγμές ή εντάσεις. Αν αυτή η κίνηση έχει ωστόσο κάποιο πρακτικό σκοπό ή στόχο, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και την ίδια άγνοια δηλώνει και η διοίκηση του νοσοκομείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου