Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Μια ακόμη «γαλάζια» επιλογή στη διεύθυνση του ΕΚΑΒ Πάτρας


Συντάκτης: Virus

Αιχμές για την επιλογή του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας (ΝΟΔΕ Αχαΐας) της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαζαράκη, που φέρεται να αναλαμβάνει Διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας, αφήνει ενημερωτική διαδικτυακή πύλη της Πάτρας.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή προορίζεται για περιφερειακός διευθυντής του ΕΚΑΒ.

Πυρά εξαπολύονται στην κυβέρνηση για την δέσμευσή της να μην «αξιοποιήσει» κομματικά στελέχη και συγγενείς, « αλλά, όπως συμβαίνει με όλες τις κυβερνήσεις, γρήγορα ξεχάστηκε και άρχισε ο χορός των τακτοποιήσεων».


Το δημοσίευμα επικαλείται διαρροές που εμφανίζουν τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να καταλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, ενώ διευκρινίζεται ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η τοποθέτησή του.

Κατά την ίδια πηγή ο διορισμός του κ. Μαζαράκη στη συγκεκριμένη θέση δεν θα προκαλέσει τριγμούς εντός της παράταξης, «εφόσον ο ίδιος δεν έχει βλέψεις για να μπει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πόστο που θα έχει π.χ. στο ΕΚΑΒ, ώστε να πάει αργότερα για βουλευτής και να τον βρουν μπροστά τους».

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να εγκαταλείπει δια παντός την ηγετική θέση που ήδη κατέχει στην ΝΟΔΕ.

Πηγή: dete.gr, ekabnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλη επιλογη ο κυριος Μαζαρακης εξαιρετος ιατρος ηθος πολιτικο ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ κατ επαγγελμα λασπολογοι.Καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή