Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Σάλος στο Νοσοκομείο Τρικάλων από «κοριό» που φαίνεται πως είχε τοποθετηθεί στο τηλεφωνικό κέντρο!

 

Σάλο αλλά και άπειρες συζητήσεις μεταξύ των εργαζομένων εξακολουθεί να προκαλεί στα Τρίκαλα μία είδηση που έκανε το γύρο της πόλης πριν από λίγα 24ωρα.
Ειδικότερα σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ένας τυπικός έλεγχος που έγινε λίγο πριν τις γιορτές στο τηλεφωνικό κέντρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, έβγαλε λαβράκι καθώς φαίνεται πως βρέθηκε ένα σύστημα παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ (TV10.gr) oι συνεχείς βλάβες του κέντρου που δεν μπορούσαν να αποκαταστήσουν οι τεχνικοί του Νοσοκομείου, είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί εξωτερικός τεχνικός, ο οποίος και εντόπισε τον «κοριό».

Η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί την τοπική κοινωνία αλλά και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, καθώς διαρρέονται πληροφορίες ότι στην υπόθεση παρενέβη και η Ασφάλεια για να διαπιστωθεί η ακρίβεια των καταγγελιών.

Η συσκευή που φαίνεται πως εντοπίσθηκε, με βάση πάντα τα τοπικά ΜΜΕ, είχε εγκατασταθεί πριν από λίγα χρόνια, ενώ τώρα όλοι αναζητούν ποιες ακριβώς κλήσεις κατέγραφε και τι ήθελε να αποκαλύψει ο φερόμενος ως «εμπνευστής» του κοριού..

Άγνωστο παραμένει εάν η υπόθεση «κοριός» στο Νοσοκομείο Τρικάλων υφίσταται πράγματι. Αλλά τη φημολογία και την αναστάτωση στο Νοσοκομείο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου που αναλαμβάνει σύντομα καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου